Συγκινημένος ο Σπύρος Γιαννιώτης!

Ιδιαίτερα συγκινημένος και συνάμα χαρούμενος είναι ο Σπύρος Γιαννιώτης για την επιλογή του ως πρώτου λαμπαδηδρόμου, στην τελετή που θα γίνει στις 10 Μαΐου στην Αρχαία Ολυμπία.

«Είναι τεράστια τιμή για μένα. Είναι κάτι το συγκλονιστικό. Ακόμη και τώρα που το λέω και το σκέφτομαι με πιάνει ρίγος και ανατριχίλα. Νιώθω υπέροχα από την στιγμή που το έμαθα. Είμαι πολύ χαρούμενος που επελέγην για αυτήν την διαδικασία. Ειδικά

και ως πρώτο λαμπαδηδρόμο, ως τον άνθρωπο που θα ξεκινήσει να μεταφέρει την φλόγα στο μακρινό της ταξίδι», δήλωσε αρχικά ο Παγκόσμιο πρωταθλητής στη Σαγκάη το προηγούμενο καλοκαίρι, στο σάιτ της Ομοσπονδίας.

Όσον αφορά στη βράβευσή του από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, είπε: «Είναι σημαντικά για μένα και τα δύο γεγονότα. Νιώθω πως ανταμείβονται οι κόποι μου. Είναι μια ηθική ικανοποίηση που σπάνια νιώθει κανείς».
Κλείνοντας αναφέρθηκε στο επιπλέον κίνητρο που θα έχει για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, «Σίγουρα η έναρξη των Ολυμπιακών με την ευκαιρία που μου δίνεται ως λαμπαδηδρόμος, είναι κάτι το οποίο θα μου δώσει έξτρα κίνητρο για τους Αγώνες το καλοκαίρι. Ο στόχος μου ήταν εξαρχής το βάθρο και πλέον αυτό θα με πεισμώσει ακόμη περισσότερο για να τα καταφέρω».

Keywords
Τυχαία Θέματα