Στραβοπάτημα για Κεραυνό, απέκτησε συγκάτοικο!

Εξαιρετικό ενδιαφέρον απέκτησαν τα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Σερρών με το πέρας της πέμπτης αγωνιστικής, αφού υπήρξαν ανακατατάξεις τόσο στην Α΄ όσο και στην Β΄ κατηγορία.

Ο Κεραυνός Ψυχικού υποχρεώθηκε στην πρώτη του απώλεια βαθμών από τον Δραβήσκο, συγκατοικώντας πλέον στο ρετιρέ του Β΄ ομίλου με τον Πήγασο, ο οποίος επικράτησε εκτός έδρας της μαχητικής Πεπονιάς με ανατροπή.

Διευρύνοντας το σερί του μετά το στραβοπάτημα της πρώτης αγωνιστικής, ο Πήγασος παρά το γεγονός πως βρέθηκε πίσω στο σκορ με τέρμα του Πόπτσιου, αλλά και τον δυνατό αέρα που δυσκόλεψε τις προσπάθειες

των 22 ποδοσφαιριστών, έκανε την ολική ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο χάρις σε τέρματα των Πατρικάκου και Μάνου, με τον τελευταίο να φθάνει τα 8 γκολ και να προηγείται στον πίνακα των σκόρερ.

Στο Δραβήσκο, η τοπική Ασπίδα πανηγύρισε την πρώτη της φετινή νίκη και μάλιστα επί του πρωτοπόρου Κεραυνού, χάρις σε τρία τέρματα των Στεφανόπουλου, Καρατζιά Λευθ. και Κεχλιμπάρη. Για τους φιλοξενούμενους είχε μειώσει προσωρινά σε 2-1 ο Πεχλιβανίδης.

Πρώτο τρίποντο και για τον Κουπατσιανό Βέργης που επιβλήθηκε των μικρών του Πανσερραϊκού μέσα στη Μονόβρυση με 2-0 (Καρράς και Δίγγας οι σκόρερς), ενώ το δεύτερο τρίποντο της σεζόν κατέκτησε ο Πανσερραϊκός Τούμπας, επικρατώντας της ΑΕ Νιγρίτας με 3-2, σε ένα παιχνίδι που πρόσφερε πλούσιο θέαμα στους παρευρισκόμενους. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Τσέλκο για να τα φέρουν τα… πάνω κάτω οι Μπουτσιούκης και Πατσεάδης, πριν ισοφαρίσει σε 2-2 για τη Νιγρίτα ο Χριστοφορίδης. Τη νίκη στους γηπεδούχους χάρισε ο Σαντοριναίος «γράφοντας» το τελικό 3-2.

Στο μοναδικό τέλος παιχνίδι του Α΄ ομίλου, Διαγόρας Κερκίνης και Στρυμονικό έμειναν στο 1-1 το οποίο διαμορφώθηκε από τους Τορακίδη, Γεωργαντά.

Στην Β΄ κατηγορία τώρα, τα Ίβηρα απολαμβάνουν τη μοναξιά της κορυφής του Γ΄ ομίλου, αφού τα στραβοπατήματα Ποντισμένου και Χειμάρρου δημιούργησαν νέα δεδομένα στους άλλους δύο ομίλους.

Πρεμιέρα με σκορ που θύμισαν κάτι από Αγγλία έκανε και η Γ΄ κατηγορία, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως την Τετάρτη (12/10) είναι προγραμματισμένη η διεξαγωγή της 6ης αγωνιστικής στην Α΄ κατηγορία.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της Κυριακής 09/10/11:

ΚΕΡΚΙΝΗ-ΣΤΡΥΜΟΝΙΚΟ 1-1
ΔΡΑΒΙΣΚΟΣ-ΨΥΧΙΚΟ 3-1
ΤΟΥΜΠΑ-ΝΙΓΡΙΤΑ 3-2
ΠΕΠΟΝΙΑ-ΠΗΓΑΣΟΣ 1-2
ΜΟΝΟΒΡΥΣΗ-ΒΕΡΓΗ 0-2
ΓΟΝΙΜΟ-ΑΧΛΑΔΟΧΩΡΙ 0-3
ΠΛΑΤΑΝΑΚΙΑ-ΠΑΟΚ ΗΡΑΚΛ 1-0
ΧΡΥΣΟΧΩΡΑΦΑ-ΠΟΝΤΙΣΜΕΝΟ 3-2
ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙ-ΚΑΣΤΑΝΟΥΣΑ 2-0
ΚΑΡΠΕΡΗ-ΧΕΙΜΑΡΡΟΣ 1-1
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ-ΝΙΚΟΚΛΕΙΑ 1-1
ΠΑΝΣΟΥΛΙΑΚΟΣ-ΜΑΥΡΟΛΟΦΟΣ 2-3
ΑΜΦΙΠΟΛΗ-ΛΕΟΝΤΕΣ ΣΕΡ 2-5
(ΑΕΡ.Α)ΑΝΑΤΟΛΗ-ΟΙΝΟΥΣΑ 4-0
ΟΜΑΛΟ/ΘΡΑΚ-ΑΝΩ ΚΑΜΗΛΑ 1-2
(ΛΙΒ)ΑΕΤΟΙ-ΛΙΒΑΔΙΑ 1-3
(ΠΟΝΤ)ΚΕΣΣΑΝΗ-ΠΟΣ 2000 5-0
ΔΑΦΝΟΥΔΙ-ΑΝΘΗ 3-4
ΚΡΗΝΙΔΑ-ΑΧΙΝΟΣ 2-1
ΦΛΑΜΠΟΥΡΟ-ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟ 1-5
ΔΗΜΗΤΡΙΤΣΙ-ΚΟΡΜΙΣΤΑ 5-0
ΛΙΘΟΤΟΠΟΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ 5-1
ΝΕΟΧΩΡΙ ΣΙΝΤ-ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ 4-0

Θυμηθείτε τα αποτελέσματα του Σαββάτου 08/10/11:

Α.ΜΗΤΡΟΥΣΙ-ΒΑΛΤΕΡΟ 0-1
ΣΚΟΤΟΥΣΑ-ΡΟΔΟΠΟΛΗ 1-0
ΜΕΛΕΝΙΚΙΤΣΙ-ΒΥΡΩΝΕΙΑ 7-1
Α.ΠΟΡΟΪΑ-ΧΡΙΣΤΟΣ 3-3<

Keywords
Τυχαία Θέματα