Στον ΠΑΟΚ αρμόζει το ιδεατό

Η αλήθεια είναι πως μετά από πολλές συζητήσεις επί συζητήσεων, ο ΠΑΟΚ φαίνεται να βρίσκει τα διοικητικά του πατήματα. Θεωρητικά τα βρήκε, αλλά θα πρέπει να γίνουν και πράξεις τα όσα συμφωνήθηκαν μεταξύ Ζαγοράκη – Βρύζα – Δημήτρη και Γιώργου Σαχπατζίδη.

Μπορούνε να συνεργαστούν; Αυτό είναι το βασικό ερώτημα και κακά το ψέματα, δόθηκαν πατήματα απαισιοδοξίας όλο αυτό το διάστημα κυρίως όσον αφορά στις πλευρές Ζαγοράκη – Σαχπατζίδη. Ο Βρύζας, παρότι χρεωνόταν σε διάφορες πλευρές, ζύγιζε την κατάσταση. Γνώρισε τα

«κουσούρια» και των δύο πλευρών και ετοιμαζόταν να παίξει τον ρόλο του πυροσβέστη. Όπως και τελικά έγινε.

Αυτό που πρέπει να κατανοήσουμε όταν μιλάμε για Ζαγοράκη και Σαχπατζίδη, είναι πως πρόκειται για δύο κόσμους πολύ διαφορετικούς. Ο πρώτος, είναι πρώην αθλητής, ποδοσφαιράνθρωπος, σαφώς πιο συναισθηματικός απ τον δεύτερο και έχει ως σλόγκαν το χαμηλά τη μπάλα. Ο άλλος, είναι επιχειρηματίας, έχει αυτή την κουλτούρα γενικά, γνωρίζει καλά από παρασκήνιο και πως δουλεύει αυτό και είναι άκρως παρορμητικός. Άρα για να συνεννοηθούν αυτοί οι δύο άνθρωποι, πρέπει ενδιάμεσα να υπάρχουν κυανόκρανοι. Που κατ εμέ, θα είναι ο Βρύζα αλλά και τα δύο παιδιά του κ. Γιώργου, ο Δημήτρης και ο Γιώργος.

Εγώ γενικά είμαι της άποψης, πως μπαίνοντας τα παιδιά σε μία διοίκηση Ζαγοράκη, κάθε μέρα που θα περνά και μέσα από τις δυσκολίες που παρουσιάζει η διαχείριση του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ, θα βρίσκονται ολοένα και πιο κοντά. Αρκεί ο Ζαγοράκης να προχωρήσει στις αλλαγές που πρέπει και να μην αισθάνεται κανένας από τη νέα διοίκηση παρείσακτος.


Σε έναν πολυτασικό οργανισμό όπως αυτόν του ΠΑΟΚ, θεωρώ μονόδρομο επιτυχίας την παρουσία πολλών τάσεων και πολλοί με θεωρούν υπερβολικά αισιόδοξο. Σχεδόν αφελή γιατί κυνηγάω το ιδεατό. Αν θέλουμε όμως να προχωρήσει ο ΠΑΟΚ, δεν μπορεί να το κάνει με ημίμετρα, αλλά μόνο μέσα από ιδεατές καταστάσεις. Και στη προκειμένη περίπτωση, θα ποντάρω εγώ προσωπικά στην ευθύνη όλων να προχωρήσουν το καράβι.

Σε αντίθετη περίπτωση, θα πρέπει άλλωστε να αναλάβουν τις ευθύνες του. Ο Ζαγοράκης έχει υποστεί φθορά και θα πρέπει να τη μειώσει, ο Βρύζας έκαψε αρκετά επαγγελματικά πυραυλάκια για να υποστηρίξει τον ΠΑΟΚ, τα παιδιά Σαχπατζίδη είναι τέκνα της οικογένειας και η πρώτη τους αποστολή δεν πρέπει να είναι και η τελευταία.

Όλοι μαζί ας βρούνε τις λύσεις, η κουβέντα που έγινε χθες κινήθηκε εκεί που όφειλαν όλοι και πλέον τους παρακολουθούμε για να δούμε αν θα συμβούν αυτά που πρέπει.

Αν δεν συμβούν, το κόστος θα είναι όλο δικό τους, μιας και δεν διακρίνω καμία διάθεση να χωριστούμε πάλι σε στρατόπεδα. Το κόστος θα το πληρώσουν όλοι και χωρίς καμία έκπτωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα