Στους «4» η Μιράνδες!

Με γκολ στις καθυστερήσεις, η Μιράνδες απέκλεισε την Εσπανιόλ και πέρασε τους «4» του Copa Del Rey.

Μία κεφαλιά του Σέζαρ Κανέδα στο 92ο λεπτό διαμόρφωσε το 2-1 και διασφάλισε την ιστορική πρόκριση για την ομάδα της τρίτης κατηγορίας της Ισπανίας. Μάλιστα, η Μιράνδες βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 47ο λεπτό με γκολ του Ρουί Φόντε. Ο επιθετικός των Καταλανών βρήκε δίχτυα με μακρινό σουτ,

αλλά η Εσπανιόλ... αποκλείστηκε.

Όλα αυτά, ενώ η Μιράνδες είχε ηττηθεί με 3-2 στον πρώτο αγώνα, αλλά με το αποψινό της 2-1 προκρίθηκε με τον κανονισμό των εκτός έδρας γκολ. Ο Πάμπλο Ινφάντε είχε ισοφαρίσει σε 1-1 στο 58ο λεπτό, πριν ολοκληρωθεί η ιστορική ανατροπή στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού στο Municipal de Anduva.

Πλέον, η Μιράνδες περιμένει τον νικητή της διπλής σειράς ανάμεσα σε Αθλέτικ Μπιλμπάο και Μαγιόρκα στα ημιτελικά του ισπανικού κυπέλλου. Οι Βάσκοι είχαν επικρατήσει με 2-0 στον πρώτο αγώνα, ενώ ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί αύριο (25/01) στο Palma de Mallorca. Ακόμα, ο νικητής του «Ρεάλ-Μπαρτσελόνα» θα κοντραριστεί με τον νικητή του «Βαλένθια-Λεβάντε» στον άλλον ημιτελικό.

Μιρανδές: Ναουζέτ, Κανέδα, Κοράλ, Γκαρμεντία, Ιρίμπας (74’ Μουνέτα), Γκαρσία, Μάρτινς, Γκάρο (57’ Λαμπάρι), Αρόγιο, Μουγίλκα (69’ Μπορέλο), Πάμπλο.
Εσπανιόλ: Κασίγια, Ντιντάκ, Γκαλάν, Μορένο, Ροντρίγκεζ (89' Βάις), Φορλίν, Μπαένα, Ρομαρίκ (74’ Βερδού), Άλμπιν (63’ Τιεβί), Βάις, Φόντε.

Keywords
Τυχαία Θέματα