Η Μιράντες επικράτησε με 2-1 της Εσπανιόλ στην έδρα της, με γκολ στις καθυστερήσεις και προκρίθηκε στην ημιτελική φάση του Copa Del Rey

Στην ημιτελική φάση του Copa Del Rey προκρίθηκε η Μιράντες (ομάδα της τρίτης κατηγορίας Ισπανίας), αποκλείοντας την Εσπανιόλ, με γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα! Οι γηπεδούχοι επικράτησαν 2-1 των καταλανών στην έδρα τους, στο πλαίσιο του δεύτερου γύρου της προημιτελικής φάσης και σε συνδυασμό με την ήττα τους με 2-3 στην Βαρκελώνη, για τον πρώτο γύρο, πήραν αυτοί το εισιτήριο για τους 8, με τα εκτός έδρας γκολ.

Μετά από ένα... άσφαιρο πρώτο μέρος, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 47', με γκολ του Φόντε και παράλληλα να πάρουν σαφές προβάδισμα, για την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού.

Ωστόσο, οι γηπεδούχοι δεν τα παράτησαν και 11 λεπτά αργότερα απάντησαν στο γκολ των καταλανών, με τον Πάμπλο να ισοφαρίζει σε 1-1 και να δίνει χαρακτήρα θρίλερ στα λεπτά που απέμεναν.

Το φινάλε της αναμέτρησης ήταν συγκλονιστικό, με την ομάδα της τρίτης κατηγορίας της Ισπανίας να σκοράρει στις καθυστερήσεις και να αφήνει εκτός συνέχεια της διοργάνωσης την Εσπανιόλ.

Στο 92', ο Κανέδα έγραψε το τελικό 2-1 για την Μιράντες, η οποία σε συνδυασμό με την ήττα της στην Βαρκελώνη με 2-3, στον πρώτο γύρο, πήρε την πρόκριση στην ημιτελική φάση, με τα εκτός έδρας γκολ!

Αναλυτικά τα αποτελέσματα, οι σκόρερ και το υπόλοιπο πρόγραμμα του δεύτερου γύρου της προημιτελικής φάσης:
Μιράντες - Εσπανιόλ 2-1 (58' Πάμπλο, 90'+2' Κανέδα - 47' Φόντε) (2-3)

Τετάρτη (25/1)
21:00GR Μαγιόρκα - Αθλέτικ Μπιλμπάο (0-2)
23:00GR Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης (2-1)

Πέμπτη (26/1)
22:30GR Λεβάντε - Βαλένθια (1-4)

Keywords
Τυχαία Θέματα