Στον τελικό ο Rony Bezerra

O Rony «Jason» Mariano Bezerra επικράτησε στον δεύτερο ημιτελικό των Featherweights και προκρίθηκε στον τελικό του UFC 149.

Προβλήθηκε το δωδέκατο και προτελευταίο επεισόδιο του ριάλιτι «TUF Brasil». Όπως τα πρώτα 11 και αυτό είναι στα πορτογαλικά με αγγλικούς υπότιτλους.

Το σόου περιείχε τον τελευταίο μαγνητοσκοπημένο ματς του τουρνουά των Featherweights. Σε αυτό ο «Jason» επικράτησε του Hugo «Wolverine» Viana με ομόφωνη απόφαση των κριτών, ύστερα από τρεις γύρους. Άλλωστε ορίστηκε

τρίτος γύρος, ύστερα από την ισοπαλία στα πρώτα δύο πεντάλεπτα.

Πριν από τον αγώνα, τα αδέρφια Nogueira επισκέφθηκαν τους μαχητές και φανέρωσαν την υποστήριξή τους στον Bezerra, που είναι μαθητής τους εκτός του ριάλιτι. Μάλιστα φόρεσαν φανέλες της Team Wanderlei. Για λίγο πέρασε από το σπίτι των μαχητών και ο Mauricio «Shogun» Rua.

Την επόμενη εβδομάδα θα καθοριστεί ο δεύτερος φιναλίστ της κατηγορίας Heavyweight. Το δεδομένο είναι πως ο Godofedo «Pepey» de Oliveira θα αντιμετωπίσει τον «Jason» στον τελικό των Featherweights. Αμφότερα τα ματς θα διεξαχθούν στο βραζιλιάνικο UFC 149.

Keywords
Τυχαία Θέματα