Στη Γερμανία για αποθεραπεία ο Άντριου Μπάινουμ

Ο Άντριου Μπάινουμ αποκάλυψε πως θα ταξιδέψει στη Γερμανία το καλοκαίρι, ώστε να κάνει αποθεραπεία στα δύο του γόνατα.

Το μέλλον του 24χρονου σέντερ στους Λος Άντζελες Λέικερς είναι υπό κρίση, όπως και αυτό του έτερου μέλους της frontline του συλλόγου, Πάου Γκασόλ. Ωστόσο ο Μπάινουμ αποφάσισε να ακολουθήσει πρόγραμμα αποθεραπείας στα δύο του γόνατα κατά τη διάρκεια της offseason, αν και δεν αντιμετώπισε σχετικό πρόβλημα τραυματισμού φέτος.

Η ιατρική περίθαλψη θα γίνει στη Γερμανία και έχει καθαρά προληπτικό χαρακτήρα. Πέρσι είχε επισκεφτεί την ίδια ευρωπαϊκή χώρα ο Κόμπι Μπράιαντ, ο οποίος συμβούλευσε σχετικά τον συμπαίκτη του, όπως τονίζει η δέκατη επιλογή του ντραφτ του 2005:

«Μου είπε πως ο ίδιος βοηθήθηκε. Δεν έχω κάποιο σοβαρό πρόβλημα, αλλά πιστεύω ότι πρέπει να εξεταστούν τα γόνατά μου».

Μάλιστα ο Μπάινουμ ενημέρωσε τον Μιτς Κούπτσακ, GM των Λέικερς για την πρόθεσή του. Άλλωστε οι δύο άνδρες μίλησαν την Τετάρτη (24/05) για τελευταία φορά, πριν από την offseason. Προφανώς συζητήθηκε και το μέλλον του ιδιόρρυθμου αθλητή, ο οποίος δήλωσε, πάλι, πως θέλει να συνεχίσει στον εκπρόσωπους της «πόλης των αγγέλων»:

«Κάθε μέρα στο Λος Άντζελες είναι μία καλή μέρα. Δεν θέλω να φύγω και ελπίζω πως θα είναι καλύτερος τη νέα σεζόν».

Θυμίζουμε πως οι Λέικερς έχουν το δικαίωμα μονομερώς ανανέωσης του συμβολαίου του για έναν ακόμα χρόνο έναντι 16.1 εκατομμυρίων δολαρίων. Προφανώς θα παρθεί οριστική απόφαση τις επόμενες ημέρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα