Σταθόπουλος: «Όλα στα πρόχειρα γίνονται»!

Τη δυσαρέσκειά του για την υποχρεωτική συμμετοχή τριών παικτών κάτω των 21 ετών στο πρωτάθλημα της Football League 2 εξέφρασε ο Στάθης Σταθόπουλος μετά την πρόκριση του Απόλλωνα Σμύρνης επί του Πανηλειακού.

Ο τεχνικός της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» έβαλε κατά όσων δημιούργησαν αυτή τη διάταξη με τους τρεις μικρούς στην προκήρυξη της ΕΠΟ, μια και μέχρι

στιγμής αυτό το μέτρο δεν έχει βοηθήσει σε τίποτα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης, Στάθης Σταθόπουλος:

«Ύστερά από 17,5 εβδομάδες και 14 φιλικά παίξαμε ένα ματς με στρες. Ανταποκριθήκαμε στον αγώνα, ο Πανηλειακός παρουσιάστηκε όπως τον περίμενα. Μια οργανωμένη και ποιοτική ομάδα, κάτι που φάνηκε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Δεχθήκαμε ένα γκολ από τη μοναδική ίσως οργανωμένη επίθεση του Πανηλειακού. Όταν βέβαια έγινε το 3-1, ήταν ένα σκορ ασφαλείας, αλλά, όταν μένεις με δέκα παίκτες και δέχεσαι και δεύτερο γκολ, αλλάζουν τα πράγματα. Είμαι, πάντως, ευχαριστημένος από τα παιδιά, σε ένα ματς με στρες για όλους και από εμένα. Μπορεί κάποιες ομάδες να μη θέλουν το Κύπελλο, αλλά προσωπικά ήθελα αυτό το παιχνίδι, γιατί σε δέκα μέρες θα ξεκινήσει ένα τουρνουά ποδοσφαίρου που λέγεται πρωτάθλημα Γ' Εθνικής με 11ομάδες! Ευχαριστώ τον κ. Αντωνίου... Έχει καλή ομάδα ο Πανηλειακός και θα ξαναβρεθούμε δύο φορές στο πρωτάθλημα.

Ασφαλώς και έχουμε τη δυνατότητα να παίξουμε και καλύτερο ποδόσφαιρο, όπως και ο Πανηλειακός... Θα ήθελα να κάνω και μια διαπίστωση σε αυτά τα τελευταία 5 χρόνια που είμαι εκτός της μεγάλης κατηγορίας και δουλεύω σε Β' - Γ' Εθνική. Σε αυτές τις κατηγορίες τα έχω δει όλα! Δεν καταλαβαίνω, όμως, με τίποτα αυτή τη διάταξη με τους τρεις μικρούς στην προκήρυξή της. Ποια ταλέντα έχουν βγει και ποιους έχουν χρησιμοποιήσει οι ομοσπονδιακοί προπονητές στις εθνικές ομάδες; Ας μας απαντήσουν επίσημα, γιατί πέντε χρόνια έχουν την υποχρεωτική συμμετοχή τριών μικρών στη Γ' Εθνική, όταν στη Δ' τους τέσσερις έκαναν δύο. Σε τι βοηθά αυτό το μέτρο;

Είχα σήμερα παράδειγμα παίκτη βασικού που δεν αγωνίστηκε εξαιτίας αυτής της διάταξης. Τι να πω, χτυπάει αριστερό μπακ και βάζεις επιθετικό. Ένας καλός μικρός θα παίξει... Όλα στα πρόχειρα γίνονται... Είναι καιρός να αλλάξουν πολλά στο ποδόσφαιρο. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι δεν υπάρχει τεχνική επιτροπή που να μη βλέπει αυτά στην Ομοσπονδία... Να μας πουν πού βλέπουν το θετικό. Και πέρα από αυτά, όταν κάποιος μικρός αξίζει, θα παίξει, αντίθετα έτσι παίζουν και κάποιοι χωρίς να το αξίζουν. Για παράδειγμα, τα περισσότερα παιδιά που γεννήθηκαν το '89 και το '90 είναι άνεργα. Πάνω από 200 παιδιά! Αυτό θα έπρεπε να το λέει και ο ΠΣΑΠ...»

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα