Αντωνίου: «Ομάδα με οργάνωση ο Απόλλων»

Το εγκώμιο του Απόλλωνα Σμύρνης έπλεξε ο Σωτήρης Αντωνίου μετά το τέλος της αναμέτρησης του Κυπέλλου, στην οποία ο Πανηλειακός ηττήθηκε με 4-2 στη Ριζούπολη.

Ο τεχνικός της ομάδας του Πύργου στάθηκε στην οργάνωση και την οικονομική φερεγγυότητα που έχει η «Ελαφρά Ταξιαρχία», ενώ για το δικό του σωματείο τόνισε ότι στόχος του είναι να φτιάξει ένα ποιοτικό και ανταγωνιστικό σύνολο.

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι το τελικό αποτέλεσμα (4-2) τους αφήνει μία πίκρα: «Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα και στον κ. Σταθόπουλο. Έπαιξαν δύο από τις πιο ποιοτικές ομάδες τις Γ' Εθνικής. Εμείς βρήκαμε απέναντί

μας μια ομάδα με ποιότητα.

Μας αδικεί το σκορ, ο Απόλλων είχε 100% ευστοχία στις ευκαιρίες που δημιούργησε, αν και ομολογώ πως πέτυχε όμορφα γκολ. Εμείς ήρθαμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Πιστεύω πως οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, εμείς το πρώτο. Μας αφήνει πίκρα το αποτέλεσμα.

Στόχος είναι να έχουμε μια ποιοτική και ανταγωνιστική ομάδα. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας που βρέθηκαν στο γήπεδο... Εύχομαι καλή επιτυχία στον Απόλλωνα και στον κύριο Σταθόπουλο.

Μακάρι όλες οι ομάδες όχι αυτής αλλά και της παραπάνω κατηγορίας να έχουν την οργάνωση και την οικονομική φερεγγυότητα που έχει ο Απόλλων. Παίξαμε με μια ομάδα που είναι φαβορί για την άνοδο και ίσως, αν ήμασταν λίγο πιο τυχεροί, το αποτέλεσμα να ήταν διαφορετικό».

 

Keywords
Τυχαία Θέματα