Αρναούτης: «Τέλος καλά, όλα καλά»

Ικανοποιημένος που ο ΠΑΟ Ρουφ πανηγύρισε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου κόντρα στον ΑΟΧ εμφανίστηκε ο Δημήτρης Αρναούτης.

Ο τεχνικός του Ρουφ παραδέχτηκε την ανωτερότητα της ομάδας του, ενώ υπογράμμισε τη σημασία που έχει τόσο για αυτούς όσο και για το Χανιώτικο σύλλογο το γεγονός ότι έχουν πλέον έστω και ένα επίσημο παιχνίδι στα πόδια

τους πριν την έναρξη της Football league 2:

«Καταρχήν χρειάζεται να πω συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές. Είναι μια χρονιά δύσκολη για όλες τις ομάδες και αυτό το λέω για την παρατεταμένη προετοιμασία που έχουμε κάνει όλοι αυτό το τετράμηνο. Τέτοια προβλήματα θα παρουσιαστούν σε ομάδες που έχουν ξεκινήσει πιο μπροστά την προετοιμασία από άλλες που έχουν ξεκινήσει αργότερα. Όμως συνήθως το πρόβλημα το έχουν οι ομάδες που έχουν ξεκινήσει πιο μπροστά. Απλά εμείς και τα Χανιά θα είμαστε από τους τυχερούς, αφού σε 10 μέρες που ξεκινάει το πρωτάθλημα θα έχουμε ένα επίσημο ματς στα πόδια μας. Από αυτή την άποψη θεωρούμαστε από τις τυχερές ομάδες, πόσο μάλιστα που πήραμε και την πρόκριση στον επόμενο γύρο. Για αυτούς τους λόγους είμαστε χαρούμενοι. Στο πρώτο ημίχρονο αν εξαιρέσουμε το πέναλτι που έχασαν τα Χανιά, σε όλη τη διάρκεια είχαμε τέσσερις ευκαιρίες, ξέχωρα από το γκολ που σημειώσαμε και θα μπορούσε εκεί να έχει τελειώσει το παιχνίδι. Τέλος καλό όλα καλά. Η αντίδραση της ομάδας ήταν θετική αν εξαιρέσουμε μια ευκαιρία των Χανίων στο 85ʼ».

Keywords
Τυχαία Θέματα