Σταματόπουλος: «Είμαστε ομάδα με στόχους»

Την πεποίθησή του ότι η ΑΕ Ποντίων θα προκριθεί στην επόμενη φάση του Κυπέλλου στον αγώνα με τον Βύζαντα Μεγάρων, εξέφρασε ο τεχνικός της ομάδας Γιώτης Σταματόπουλος.

Σε Συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε χθες (21/11), ο Γιώτης Σταματόπουλος υποστήριξε ότι η ομάδα του θα διεκδικήσει την πρόκριση στον αγώνα με το Βύζαντα, ενώ ευχαρίστησε τη διοίκηση για την συνέπεία της στις οικονομικές της υποχρεώσεις.

Ο Έλληνας τεχνικός ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Σαφώς και μας ενδιαφέρει το Κύπελλο. Είμαστε ομάδα με υψηλούς στόχους και δεν θα μπορούσε

να μην μας ενδιαφέρει και αυτός ο θεσμός. Παίζουμε με τον Βύζαντα, μια ομάδα με αρκετούς καλούς και ποιοτικούς παίκτες. Και μόνο το γεγονός ότι αν περάσουμε, στην επόμενη φάση αντίπαλος θα είναι η Ξάνθη, αποτελεί πρόκληση για μας. Θεωρώ ότι θα είμαστε έτοιμοι παρά τους τρεισήμισι μήνες προετοιμασίας. Είναι πολύ δύσκολο για τους παίκτες να διατηρούνται σε καλή κατάσταση χωρίς επίσημα παιχνίδια στα πόδια τους. Αξίζουν εύσημα στη διοίκηση του συλλόγου, που παρά το γεγονός ότι εδώ και τέσσερις μήνες δεν έχει έσοδα από εισιτήρια κ.λπ. είναι συνεπέστατη στις υποχρεώσεις της, κάτι που δεν συμβαίνει σε όλες τις ομάδες».

Όσον αφορά στα αγωνιστικά, ο Σταματόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει στους Μ. Παπαδόπουλο και Κωτσιαρίδη, οι οποίοι απουσιάζουν, λόγω τραυματισμού. Αντίθετα, ο Χιντζίδης θα είναι στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού, παρότι χθες (21/11) δεν προπονήθηκε για προληπτικούς λόγους.

Keywords
Τυχαία Θέματα