Στα πέναλτι με «ήρωα» τον Pavelec οι Τζετς

Οι Ουίνιπεγκ Τζετς πήραν δύο βαθμούς στην έδρα των Φλόριντα Πάνθερς, έστω στα πέναλτι, έπειτα από ένα ισόπαλο 3-3 στην κανονική διάρκεια.

Οι Τζετς προηγήθηκαν στο πρώτο δεκάλεπτο με 2-0 λόγω γκολ των Kyle Wellwood και Evander Kane. Μόλις είκοσι δεύτερα πριν την λήξη της πρώτης περιόδου, ο Jason Garrison μείωσε σε 2-1, αλλά ο Ondrej Pavelec «άντεξε» για όλο το δεύτερο εικοσάλεπτο.

Στο τρίτο, o Tomas Fleischmann σκόραρε

δύο φορές και ανέτρεψε μόνος του το σκορ υπέρ των «πανθήρων». Μάλιστα το 3-2 διαμορφώθηκε μόλις 2:10 πριν το τέλος του ματς, αλλά το δεύτερο προσωπικό γκολ του Kane πενήντα δεύτερα πριν την… ήττα της ομάδας του κατέγραψε το 3-3 και υποχρέωσε την διεξαγωγή παράτασης.

Αυτή πέρασε χωρίς γκολ, όποτε ο Pavelec ανέλαβε την υπεράσπιση της εστίας του στα πέναλτι και τα κατάφερε τέλεια. Οι Andrew Ladd και Kyle Wellwood βρήκαν δίχτυα στις δικές τους εκτελέσεις και πρόσφεραν τον επιπλέον βαθμό στον σύλλογο του Ουίνιπεγκ.

Έτσι οι Τζετς συμπλήρωσαν εννέα βαθμούς και πήραν μία βαθμολογική «ανάσα». Από την άλλη, οι Πάνθερς ανέβηκαν στους 13 σε 11 ματς.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα