Σε δύσκολη θέση Κουκουλάκης, Κομίνης, Φραγκιαδάκης

Οι κακές διαιτησίες πρωταγωνίστησαν την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια υπήρξαν σημαντικά λάθη, αλλά όλα δείχνουν ότι θα την. πληρώσουν δύο διαιτητές και ένας βοηθός, δίχως να αποκλείεται ότι θα μείνουν και κάποιοι ακόμα στο «ψυγείο» με δεδομένο ότι διακόπτεται το πρωτάθλημα (αγώνες Εθνικών ομάδων) και. ευνοεί τις τιμωρίες.

Ο Μιχάλης Κουκουλάκης, ο Γιώργος Κομίνης και ο βοηθός Λεωνίδας Φραγκιαδάκης, σύμφωνα με πληροφορίες, θα τεθούν σε διαθεσιμότητα ενώ κακές διαιτησίες είχαν οι Βοσκάκης και Κύρκος.

Ο Κουκουλάκης δεν απέφυγε τα λάθη, σε ακόμα ένα δύσκολο

παιχνίδι. Ο διεθνής ρέφερι (την Πέμπτη θα διευθύνει για το Γιουρόπα Λιγκ το Λάτσιο- Ζυρίχη) είχε στην Τούμπα, το δυσκολότερο ματς της αγωνιστικής όμως υπέπεσε σε ένα μεγάλο λάθος. Μπορεί να μην έδωσε σωστά πέναλτι στη φάση με το χέρι του Μπουμσόνγκ (εξ' επαφής), όμως νομίζοντας ότι έκανε λάθος υπέδειξε παράβαση στο 83' σε μία διεκδίκηση μπάλας του Βιτόλο με τον Βιερίνια. Ο παρατηρητής του παιχνιδιού Βασίλης Τεροβίτσας έβαλε χαμηλό βαθμό στον διεθνή διαιτητή.

Αντίθετα καλός ήταν ο Τάσος Κάκος στο ΟΑΚΑ (ΑΕΚ- Αρης). Για μία φάση ελέγχεται και αφορά το τράβηγμα του Λαζαρίδη στον Λυμπερόπουλο, όμως ήταν αρκετά δύσκολο για να το δει. Ισως να ήταν πιο προσεχτικός στον πειθαρχικό έλεγχο. Καλοί και οι βοηθοί και ειδικά ο Γούκος που δικαιώθηκε για τη φάση του δεύτερου γκολ της Ενωσης.
Καλά πήγε και ο Σελίμος στο «Γ. Καραϊσκάκης». Όμως η φάση του δεύτερου γκολ του ΟΦΗ που προκάλεσε τις διαμαρτυρίες των Πειραιωτών, ότι ο Καπάνταης ήταν οφσάιντ είναι πολύ δύσκολη και ο βοηθός Φραγκιαδάκης θα «πληρώσει» (πήρε χαμηλό βαθμό) όλη αυτή την συζήτηση που γίνεται για τη συγκεκριμένη φάση.

Στο Περιστέρι ο Δημήτρης Κύρκος ίσως έχει πρόβλημα καθώς μία δύσκολη φάση έγινε στο 30' όταν ο Τσότσαλιτς φαίνεται να ανατρέπει τον Μητρογλου και έκρινε λανθασμένα. Ο Ηπειρώτης ρέφερι ήταν κοντά στη φάση και δεν υπέδειξε παράβαση (πέναλτι), αλλά ο παρατηρητής Μπερσής του. ψαλίδισε τη βαθμολογία και τώρα θα κρίνει η ΚΕΔ.

Προβληματική ήταν η διαιτησία του Μιχάλη Βοσκάκη στο Αγρίνιο. Η φάση του 67' όταν δόθηκε πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων και παράλληλα κόκκινη στον Εντιμάρ (έσπρωξε τον Καμαρά ενώ ήταν σε προφανή θέση για γκολ) συζητήθηκε περισσότερο απ' όλες. Ο διαιτητής πάντως είχε τελικά, σύμφωνα με πληροφορίες, την ίδια άποψη με τον παρατηρητή Καρατζά. Δεν έδωσε όμως πέναλτι για την Ξάνθη σε παράβαση του Ετζενγκουέλε στον Μαρκόφσκι στο 54'. Θα κρίνει η ΚΕΔ αν θα τεθεί σε διαθεσιμότητα.

Οι πολλές κάρτες του Κομίνη σε παίκτες του Εργοτέλη και η φάση του 5' (χέρι Σασιασβίλι σε γύρισμα του Περόνε) προκάλεσαν εκατέρωθεν τις διαμαρτυρίες στο Παγκρήτιο. Πάντως η τελευταία φάση, αλλά και η. έκπτωση στις κάρτες (όπως έκρινε τελικά ο παρατηρητής), θα στοιχίσουν στον ρέφερι από τη Θεσπρωτία που θα μείνει εκτός για λίγο διάστημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα