Σπανός: «Με Μπάγεβιτς δεν είμαστε κομπάρσοι»

14:27 5/6/2012 - Πηγή: OnSports

Στόχος του Ατρόμητου τη νέα περίοδο είναι να διατηρήσει τα κεκτημένα σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο και να διεκδικήσει έναν τίτλο, σύμφωνα με τον Γιώργο Σπανό.

Ο πρόεδρος της ομάδας του Περιστερίου, στο περιθώριο της παρουσίασης των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, τόνισε πως με την πρόσληψη του Σερβοέλληνα προπονητή, οι «κυανόλευκοι» δεν θα είναι κομπάρσοι στις εγχώριες διοργανώσεις.

«Τα τρία τελευταία χρόνια είμαστε σε μία τροχιά

ανάπτυξης και προσπαθούμε με διάρκεια και αδιάκοπη δουλειά σε όλες τις βαθμίδες για το καλύτερο. Βιώνουμε μια σκληρή πραγματικότητα σε όλα τα επίπεδα της κοινωνίας μας σε μία κρίση που αγγίζει και το ποδόσφαιρο. Εμείς θέλουμε να έχουμε μια υγιή ομάδα και να είμαστε σωστοί σε όλες τις υποχρεώσεις. Η ομάδα θέλει να παραμείνει ανταγωνιστική, δίχως να στηρίζεται μόνο σε ένα πρόσωπο που θα είναι ο βασικός χρηματοδότης», ήταν τα πρώτα λόγια του Γιώργου Σπανού.

Και συνέχισε: «Με την πρόσληψη του Ντούσαν Μπάγεβιτς, δείχνουμε ότι δεν κατεβαίνουμε σε πρωτάθλημα και Κύπελλο ως κομπάρσοι, αλλά για να διατηρήσουμε τα κεκτημένα και γιατί όχι να μην κατακτήσουμε έναν τίτλο. Οι τιμές στα διαρκείας είναι τόσο χαμηλές που δεν αντιπροσωπεύουν την ποιότητα και την ποσότητα των φετινών αγώνων του Ατρόμητου».

Η παρουσίαση των νέων καρτών διαρκείας της ομάδας του Περιστερίου πραγματοποιήθηκε στο «Θέατρο Πολιτών» στην είσοδο του προπονητικού κέντρο της ομάδας στο Περιστέρι. Η καμπάνια για τη διάθεση των εισιτηρίων έχει σύνθημα «Η Ευρώπη έχει μόνο αστέρια» και οι τιμές είναι ίδιες με τις περσινές, όπως υποστήριξε ο παλαίμαχος άσος και υπεύθυνος διαχείρισης των εισιτηρίων διαρκείας, κ. Χατζής, ενώ χαιρετισμό απεύθυνε και ο Δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα