Σαλευρής προς UEFA: «Να βρεθούν οι συκοφάντες»

14:27 5/6/2012 - Πηγή: OnSports

Μακροσκελή επιστολή απέστειλε στην UEFA ο πρόεδρος της Καλλιθέας, Νίκος Σαλευρής, ζητώντας να βρεθούν οι συκοφάντες που χαρακτήρισαν ως στημένο το Ηρακλής Ψαχνών-Καλλιθέας.

Υστερα από την έκδοση της απαλλακτικής απόφασης από την Πειθαρχική Επιτροπή της Football League, o πρόεδρος της Καλλιθέας έδωσε στην δημοσιότητα την επιστολή που έστειλε

στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, στην οποία αναλύει και καταρρίπτει την κατηγορία.

Αναλυτικά η επιστολή:

Προς την UEFA

Με το από 27 Απριλίου 2012 απευθυνόμενο προς την ΕΠΟ έγγραφό του, ο συντονιστής ερευνών της Ομοσπονδίας σας Graham Peaker εμφάνισε τον αγώνα της ομάδας μας με τον Ηρακλή Ψαχνών που διεξήχθη στις 20 Απριλίου 2012, ως ύποπτο χειραγώγησης, κυρίως για βαθμολογικούς και σε μικρότερη έκταση για στοιχηματικούς σκοπούς.

Σχετικά με το έγγραφο αυτό, κρίνουμε αναγκαίες τις ακόλουθες επισημάνσεις, τις οποίες αγνόησε ο υπογράφων το ανωτέρω έγγραφο.

Πρώτη: Η σε βάρος μου κατηγορία εάν δεν συνιστά προϊόν παρανόησης, έχει ως μοναδικό σκοπό της το διασυρμό της ΠΑΕ και συνακόλουθα των ασκούντων τη Διοίκηση της ΠΑΕ. Ενώ όλοι πλέον γνωρίζουν ότι το έγγραφο της UEFA που αποτέλεσε το έρεισμα για τη σε βάρος μου δίωξη δεν περιέχει οποιοδήποτε -έστω και το ελάχιστο- ενοχοποιητικό σε βάρος μου στοιχείο, παρ’ όλ’ αυτά η δημοσιότητα που ακολούθησε ικανοποίησε τις δόλιες προθέσεις εκείνων που μεθόδευσαν την όλη υπόθεση. Το γεγονός και μόνο ότι η ΠΑΕ κατέλαβε την τρίτη θέση στο Πρωτάθλημα της Football League και ότι συμμετέχει, και μάλιστα με βαθμολογικό πλεονέκτημα, στη διαδικασία των Play Off οδηγεί στο συμπέρασμα ότι εκείνοι που απέτυχαν να υλοποιήσουν τις αγωνιστικές τους επιδιώξεις με την ορθόδοξη διαδικασία, κατέφυγαν στη μεθόδευση του καταλογισμού ανύπαρκτων σε βάρος μου αδικημάτων.

Δεύτερη: Οι συνεχείς αναφορές, έστω και ελλειμματικές, στην προηγηθείσα αγωνιστική δραστηριότητα της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ και η πλήρης απουσία οποιασδήποτε αναφοράς στη μέχρι τον επίμαχο αγώνα, παρουσία της ομάδας μου. Ωσάν η ομάδα μου, αυτή που κατετάγη τρίτη στο Πρωτάθλημα, να ήταν αμελητέα σε σχέση με τον … πανίσχυρο Ηρακλή Ψαχνών.

Τρίτη: Αλλά εάν οι αοριστίες του εγγράφου της Ομοσπονδίας σας είναι εμφανείς, εάν η έλλειψη αποδεικτικών στοιχείων είναι κατάδηλη, εάν τα στοιχεία τα θεμελιωτικά της κατηγορίας είναι ανύπαρκτα, η παράθεση των δεδομένων που ακολουθούν καταδεικνύει την αλήθεια.

Ως προς τη νίκη της ομάδας μου

Α. Η ποδοσφαιρική μου ομάδα κατέκτησε την τρίτη θέση στο Πρωτάθλημα Football League της αγωνιστικής περιόδου 2011-2012 και συγκέντρωσε 64 βαθμούς με τέρματα 58-32.
Μέσος όρος βαθμών: 1,88. Μέσος όρος τερμάτων: 1,70 – 0,94.

- Η ποδοσφαιρική ομάδα της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ κατέκτησε την ενδέκατη θέση στο ίδιο Πρωτάθλημα με 42 βαθμούς και τέρματα 29-33.
Μέσος όρος βαθμών: 1,23. Μέσος όρος τερμάτων: 0,85 – 0,68.

Συμπέρασμα: Η όλη αγωνιστική πορεία των δύο (2) ομάδων, δεν καταλείπει αμφιβολίες. Όταν αγωνίζεται ο τρίτος με τον ενδέκατο και μάλιστα στο γήπε

Keywords
Τυχαία Θέματα