Σκληρή απάντηση Επισκοπής στον Καλογεράκη

Ανακοίνωση σε υψηλούς τόνους εξέδωσε η Επισκοπή, απαντώντας σε δηλώσεις του προπονητή του Ζαρού, Αντώνη Καλογεράκη.

Ο τεχνικός του Ζαρού με δηλώσεις του καταφέρθηκε εναντίον των παικτών της Επισκοπής για τον τρόπο που πανηγύρισαν και τόνισε πως δεν σεβάστηκαν την ομάδα του. Η ομάδα του Ρεθύμνου, ωστόσο, απάντησε με την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ο ΑΟ Επισκοπής αισθάνεται την ανάγκη να δόση μια απάντηση στον Προπονητή του Ζαρού κ. Αντώνη Καλογεράκη ο οποίος προχώρησε σε προσβλητικές δηλώσεις κατά της ομάδας μας σε αθλητική

ιστοσελίδα του Ηρακλείου.

Καταρχήν κ. Καλογερακη φάσκετε και αντιφάσκετε, αναφερόμενος στην φάση του 2-1 μας λέτε αρχικά, προσβάλλοντας τον ποδοσφαιριστή μας «Τα ιδανικά για έναν άνθρωπο δεν αλλάζουν ποτέ και σίγουρα είναι ντροπή να συμβαίνουν τέτοια πράγματα μέσα στα γήπεδα» και συνεχίζετε δίνετε ελαφρυντικό στο σκόρερ λέγοντας «επειδή είμαι δύο δεκαετίες στα γήπεδα, επειδή είμαι αντικειμενικός θέλω να παραδεχτώ ότι η φάση εξελίχθηκε γρήγορα».

Συνεχίζετε αναφερόμενος στην αποβολή του ποδοσφαιριστή σας κ. Διγενή ότι την αποβολή του την εκβίασε ο παίκτης μας «Δεν θα εκβίαζα ποτέ μια αποβολή όπως το έκανε ο αντίπαλος παίκτης».
Θέλετε να μας πείτε τι έκαναν δυο ποδοσφαιριστές του Ζαρού ανάμεσα στους πανηγυρισμούς των παικτών της ομάδας μας μπροστά από τον πάγκο μας;

Ευτυχώς υπάρχουν και κάμερες στα γήπεδα για αυτούς που δεν είναι εκεί.

Αναφέρεστε στο παιχνίδι, «Το ματς έπρεπε να το κερδίσουμε εμείς. Ήμασταν η καλύτερη ομάδα μέσα στο γήπεδο μέχρι να μας «σφάξει ο διαιτητής».

Έχουμε την δυνατότητα να σας παραχωρήσουμε το DVD του αγώνα για τον ξαναδείτε.

Συνεχίζοντας λέτε «έχουμε τρομερά παράπονα από την Επισκοπή που δεν μας σεβάστηκε».

Σας παραπέμπουμε στις δηλώσεις του αρχηγού της ομάδας σας κ. Φάνη Χαλκιαδάκη ο οποίος έδωσε τον παρόν στην συνέντευξη τύπου μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες ευχαριστώντας την Επισκοπή για την φιλοξενία, όπως και ο πρόεδρος του Ζαρού κ. Γιώργος Σταματάκης προς την διοίκηση του συλλόγου μας. Παρεμπίπτοντος εσείς κ. Καλογεράκη δεν κάνατε την τιμή στα ΜΜΕ να βρεθείτε στην συνέντευξη τύπου να μιλήσετε και εκφράσετε τα παράπονα σας στα κανάλια όπως σας ζητούσαν για αρκετή ώρα.

Τέλος θέλουμε να σταθούμε στην αναφορά σας στο πρόσωπο του προπονητή της ομάδας μας κ. Γιώργου Ξηράκη ο οποίος είναι υπόδειγμα επαγγελματία προπονητή, ανθρώπου και χαρακτήρα και αυτό το δείχνει η πορεία του περισσότερα από 35 χρόνια στα γήπεδα ως ποδοσφαιριστή και ως προπονητή.

Πιστεύουμε ότι οι δηλώσεις σας δεν αντιπροσωπεύουν την ομάδα του Ζαρού και τη διοίκηση του Ζαρού όπως και της περιοχής της Μεσσαράς που φημίζεται για την φιλοξενία της.

Εκ του ΔΣ του ΑΟ Επισκοπής».

Keywords
Τυχαία Θέματα