Φλώρος: «Θα καταφέρουμε να περάσουμε»

Ικανοποιημένος από την προετοιμασία της Εθνικής γυναικών και αισιόδοξος ότι για την τύχη του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στο προ-Ολυμπιακό τουρνουά εμφανίστηκε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Τάκης Φλώρος.

«Κάναμε μια αρκετά καλή προετοιμασία στον Ατέρμωνα, λειτουργήσαμε ως ομάδα και είμαι ικανοποιημένος από αυτά που είδα. Πιστεύω ότι η εικόνα των προπονήσεων θα βγει στο γήπεδο και στα επίσημα ματς και θα καταφέρουμε να περάσουμε από το γκρουπ με Ισραήλ και Ολλανδία.
Το καθοριστικό ματς είναι το πρώτο με το Ισραήλ γιατί με νίκη, νομίζω ότι μετά θα είναι διαδικαστική η πρόκριση. Στη

συνέχεια και εφόσον όλα πάνε καλά, στους χιαστί ημιτελικούς, λογικά, θα παίξουμε με τον νικητή του Κροατία - Γαλλία. Γνωρίζοντας, βέβαια, τη δυναμική των δύο αυτών ομάδων καλύτερα, να μην προτρέχουμε…», δήλωσε ο έμπειρος τεχνικός.

«Θα μας βοηθήσει και η Σκόνδρα»

Για το πρόβλημα που προέκυψε με τη διεθνή λίμπερο, Ξανθή Μυλωνά, την οποία και δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή, ο Φλώρος, σχολίασε: «Ήλπιζα ότι θα ξεπεράσει το πρόβλημα που είχε στο γόνατο και ότι τελικά θα ήταν στη διάθεσή μου, αλλά δυστυχώς πονούσε, δεν έλαβε μέρος στις τρεις τελευταίες προπονήσεις και αποφασίσαμε να μην ρισκάρουμε κάποιον τραυματισμό. Πιστεύω, όμως, ότι και η Σκόνδρα που θα την αντικαταστήσει βρίσκεται σε αρκετά καλό αγωνιστικό επίπεδο και θα μας βοηθήσει».

Τέλος, για τις Εύα Χαντάβα και Μαρία Νομικού που αγωνίζονται σε ομάδες της Ιταλίας, ο Ομοσπονδιακός σημείωσε: «Είναι θετικό το γεγονός ότι δύο νεαρές αθλήτριες πέρασαν τα σύνορα και πήγαν να αγωνιστούν και να πάρουν εμπειρίες σε μία χώρα όπως η Ιταλία που έχει τεράστια παράδοση στο βόλεϊ.

Πιστεύω ότι σε βάθος χρόνου θα φανούν τα αποτελέσματα και θα είναι θετικό όχι μόνο για τις ίδιες τις αθλήτριες, αλλά και για την Εθνική ομάδα. Μακάρι να τα καταφέρουν και μακάρι να δούμε και άλλες ελληνίδες αθλήτριες να κάνουν το βήμα για το εξωτερικό».

Keywords
Τυχαία Θέματα