Σε κώμα αθλητής στη Βουλγαρία

Στην εντατική του νοσοκομείου Μπαγκντασάρ του Βουκουρεστίου χαροπαλεύει ο Τσόνσι Χάρντι, ύστερα από επίθεση που δέχθηκε τα ξημερώματα (09/10).

Ο 23χρονος Αμερικανός, που μεταγράφηκε το καλοκαίρι στη ρουμανική ομάδα CSS Τζιούρτζιου, φέρει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ η εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε νωρίτερα το απόγευμα δεν ήταν επιτυχής, καθώς οδήγησε σε καρδιακή προσβολή. Οι γιατροί του δίνουν πλέον ελάχιστες πιθανότητες να ζήσει. «Είναι σε πολύ

άσχημη κατάσταση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δρ Φλόριαν Μπίκα.

Ο Χάρντι διασκέδαζε σε κλαμπ της ρουμανικής πρωτεύουσας, μετά τη νίκη της ομάδας του επί της Ντιναμό Βουκουρεστίου. Γύρω στις τέσσερις τα ξημερώματα, και με άγνωστη προς το παρόν αφορμή, χτυπήθηκε από αγνώστους και κατέρρευσε στην πίστα. Κατά την πτώση του χτύπησε στο κεφάλι κι από τότε βρίσκεται σε κώμα. «Δεν γνωρίζω τι ακριβώς συνέβη, αν και μου είπαν πως προηγήθηκε καβγάς», ανέφερε άνθρωπος της αμερικανής πρεσβείας.

Η αστυνομία προσπαθεί να συλλέξει στοιχεία για την υπόθεση μέσα από αυτόπτες μάρτυρες, αλλά και τις κάμερες του κλαμπ, αν και προς το παρόν δεν δίνει λεπτομέρειες στη δημοσιότητα. «Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη. Εμπλέκονται τουλάχιστον 20 άτομα», πρόσθεσε η Μιρέλα Γκέτα, εκπρόσωπος της CSS Τζιούρτζιου.

Keywords
Τυχαία Θέματα