Πήρε Καραντάκου ο Εθνικός

Η ομάδα του Πειραιά ανακοίνωσε την απόκτηση της 16χρονης πρωταθλήτριας και προανήγγειλε μεταγραφές που θα προκαλέσουν αίσθηση.

Την απόκτηση της πρωταθλήτριας κολύμβησης Σταυρούλας Καραντάκου ανακοίνωσε ο Εθνικός.

Η 16χρονη αθλήτρια, που δόθηκε με υποσχετική από τον ΟΕΑΝΑΒ, ειδικεύεται στα 50, 100, 200 ελεύθερο και στα 50 πεταλούδα, όπου είναι πρωταθλήτρια Ελλάδας στην κατηγορία νεανίδων. Ο Εθνικός απέκτησε

επίσης την Αφροδίτη Μπαγιώτη από τον ΝΟ Λάρισας, τις αδελφές Μεζίνη από τον ΝΟ Λουτρακίου, επίσης με υποσχετική, αλλά και τις αδελφές Λύτρα από τον ΝΟ Ιτέας με αποδέσμευση.

Η ανακοίνωση της ομάδας του Πειραιά καταλήγει:

«Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ καθιστά σαφές ότι, παρά την οικονομική δυσπραγία που αγγίζει το τμήμα υδατοσφαίρισης και ανάγκασε σε παραίτηση τα μέλη του ΔΣ (η εκλογική ΓΣ ορίστηκε για τις 2 Νοεμβρίου), το τμήμα κολύμβησης του συλλόγου παραμένει ισχυρό και αυτόνομο. Κι αυτό διότι στηρίζεται καθημερινά από ανθρώπους που έχουν συμβάλει με το υστέρημά τους, έχουν φέρει χορηγούς και φροντίζουν για την εύρυθμη λειτουργία των ακαδημιών του.

Οι Γιάννης Χονδροκούκης και Απόστολος Μπουκουβάλας, με τη στήριξη του παραιτηθέντα γ.γ. Γιώργου Τσάλτα και του μάνατζερ Βασίλη Δεμέτη, φροντίζουν για την άψογη λειτουργία του τμήματος το οποίο συνεχίζει να ενισχύεται σημαντικά με στόχο την κορυφή και στο πρωτάθλημα της ΟΠΕΝ κατηγορίας. Τις επόμενες ημέρες, μάλιστα, αναμένεται η συμφωνία και με άλλα μεγάλα ονόματα της κολύμβησης, η μεταγραφή των οποίων θα προκαλέσει αίσθηση στο χώρο...».

Keywords
Τυχαία Θέματα