Euro 2012: Η επίσκεψη της Μέρκελ στη Γερμανία (photos)

00:27 7/6/2012 - Πηγή: OnSports

Το προπονητικό κέντρο στο Γκντανσκ όπου προετοιμάζεται η εθνική Γερμανίας ενόψει Euro, επισκέφθηκε την Τετάρτη (06/06) η Άνγκελα Μέρκελ.

Η 57χρονη καγκελάριος, η οποία ευχήθηκε τα… δέοντα στα μέλη των «πάντσερ», ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις από τον αρχηγό της ομάδας, Φίλιπ Λαμ, ενώ συνέφαγε με τους ποδοσφαιριστές του Λεβ ένα ελαφρύ απογευματινό.

«Ένιωσα το ομαδικό πνεύμα

και την ομοψυχία μεταξύ των παικτών. Εύχομαι, όπως και εκατομμύρια Γερμανοί στην πατρίδα μας, καλή επιτυχία», τόνισε στους Γερμανούς ποδοσφαιριστές η Μέρκελ.

«Εκτιμούμε πολύ το γεγονός ότι βρήκε λίγο χρόνο στο φορτωμένο πρόγραμμά της και ήρθε να εκφράσει τη στήριξή της στην ομάδα. Πάντα οι συζητήσεις μαζί της είναι ενδιαφέρουσες για όλους μας και δεν αφορούν μόνο το ποδόσφαιρο», επεσήμανε ο ομοσπονδιακός τεχνικός των τρεις φορές πρωταθλητών Ευρώπης, Γιόακιμ Λεβ, ενώ από την πλευρά του τέλος ο Περ Μερτεζάκερ, συμπλήρωσε:

«Είναι μεγάλη τιμή για μας η παρουσία της καγκελάριου και δείχνει τη σημασία της εθνικής ομάδας. Είναι ένας καλός οιωνός εν όψει του Euro 2012».

Keywords
Τυχαία Θέματα