Ρεάλ Μαδρίτης: Και οι 23 (και ο Μουρίνιο) ήταν υπέροχοι…

14:03 3/5/2012 - Πηγή: OnSports

Η Ρεάλ Μαδρίτης έφτασε στην κατάκτηση του 32ου πρωταθλήματος της ιστορίας της και το Onsports κάνει την... ακτινογραφία των παικτών του Ζοζέ Μουρίνιο στη φετινή Πριμέρα Ντιβιζιόν!

Τερματοφύλακες

Ίκερ Κασίγιας: 8

Ο «Σαν Ίκερ», όπως τον αποκαλούν, δεν ήταν το ίδιο εντυπωσιακός, όπως άλλες σεζόν, ωστόσο κατάφερε να κρατήσει την απόδοση του σε σταθερά επίπεδα. Οι κόντρες του με τον Ζοζέ Μουρίνιο τον… πτόησαν λίγο, ωστόσο στο Clasico που έκρινε το ντέρμπι στις 21

Απριλίου, ήταν… βράχος!

Αντόνιο Αντάν: -

Ο 25χρονος πορτιέρο δεν μπορεί να κριθεί, καθώς αγωνίστηκε σε μόλις δυο παιχνίδια, ένα για το Κύπελλο και ένα για το Champions League.

Αμυντικοί

Αλβάρο Αρμπελόα: 6

Δεν ήταν καλή η σεζόν για τον πρώην άσο της Λίβερπουλ. Αμυντικά ήταν σταθερός, αλλά επιθετικά δεν βοήθησε την Ρεάλ. Ο Μουρίνιο τον εμπιστεύτηκε στο τέλος της φετινής σεζόν, αλλά δεν έκανε την μεγάλη εμφάνιση…

Σέρχιο Ράμος: 8

Ο Ζοζέ Μουρίνιο αποφάσισε να τον μετακινήσει από τα δεξιά στο κέντρο της άμυνας και η φετινή ήταν η κορυφαία σεζόν της καριέρας του μακράν από την δεύτερη. Σε πολλά παιχνίδια ήταν ο κορυφαίος της «βασίλισσας». Το χαμένο πέναλτι στον ημιτελικό του Champions League απέναντι στην Μπάγερν, αποτελεί το μοναδικό μελανό σημείο της σεζόν…

Πέπε: 8

Μπορεί να είναι… δρεπανηφόρο, μπορεί να κλωτσάει ακατάσχετα, αλλά ο Πορτογάλος ήταν πάρα πολύ καλός φέτος. «Καθάριζε» όλες τις ψηλές μπαλιές, ενώ ήταν εξαιρετικός στα ανασταλτικά του καθήκοντα. Αν δεν… πάταγε και τον Μέσι φέτος, δεν θα μπορούσε κανείς να του προσάψει το παραμικρό!

Μαρσέλο: 7

Η… super αλλαγή του Μουρίνιο! Δεν είχε πολλές συμμετοχές ως βασικός φέτος και για τον λόγο αυτό παίρνει 7. Όταν περνούσε ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο ήταν εξαιρετικός και δημιουργούσε ρήγματα από τα αριστερά. Πιστώνεται αρκετές ασίστ και εξαιρετική συνεργασία με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Φάμπιο Κοεντράο: 5

Πολύ κακή η πρώτη σεζόν του Φάμπιο Κοεντράο στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Δεν δικαίωσε σε καμία περίπτωση τα εκατομμύρια και την επιμονή του Ζοζέ Μουρίνιο, που δαπανήθηκαν το καλοκαίρι. Με προβλήματα σε άμυνα και επίθεση ο Πορτογάλος αριστερός μπακ.

Ραφαέλ Βαράν: 8

Ο 18χρονος Γάλλος, αποκτήθηκε ως μια επένδυση για το μέλλον και φάνηκε πως είναι ένα πραγματικό «διαμάντι». Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός αποτελεί μια από τις αποκαλύψεις της φετινής σεζόν. Γρήγορος στις επεμβάσεις του, με ποιότητα στο παιχνίδι του και εξαιρετικός στις πάσες του. Το μέλλον του ανήκει!

Ραούλ Αλμπιόλ: 5

Δεν αγωνίστηκε ιδιαίτερα ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός την φετινή σεζόν. Λίγα πράγματα όταν τον χρησιμοποίησε ο Μουρίνιο. Δύσκολα η νέα σεζόν θα τον βρει στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Ρικάρντο Καρβάλιο: 4

Ο τραυματισμός του στην αρχή της σεζόν τον κράτησε σε «ρηχά» νερά. Ίσως και μια από τις βασικότερες αιτίες που ο Ζοζέ Μουρίνιο χρησιμοποίησε τον Σέρχιο Ράμος στο κέντρο της άμυνας.

Χαμίτ Αλτιντόπ: -

Ούτε που θα θυμάται κανείς πως

Keywords
Τυχαία Θέματα