Περίλυπος ο Καζλάουσκας για την «απώλεια» της ΤΣΣΚΑ

13:33 3/5/2012 - Πηγή: OnSports

Μπορεί η ΤΣΣΚΑ Μόσχας να βρίσκεται στον τελικό της VTB League, στον οποίο αντιμετωπίζει την Πέμπτη την Ούνιξ Καζάν λίγες μέρες πριν τον ημιτελικό της Ευρωλίγκας με τον Παναθηναϊκό του Final 4 της Κωνσταντινούπολης (11/05), ωστόσο ο Γιόνας Καζλάουσκας δεν είναι καθόλου ικανοποιημένος.

Ο τεχνικός των Ρώσων και πρώην του Ολυμπιακού

και της Εθνικής ομάδας, είδε τους παίκτες του να νικούν με δυσκολία τη Λιέτουβος Ρίτας στον ημιτελικό, αλλά σύμφωνα με τον ίδιο, η απουσία του κλινήρη με ίωση, Βίκτορ Χριάπα έχει επηρεάσει την αγωνιστική εικόνα της ΤΣΣΚΑ.

«Η απώλεια του Χριάπα είναι πολύ μεγάλη για εμάς. Δεν θα το κρύψω, είναι πολύ σημαντικός παίκτης για την ομάδα. Έχει την ικανότητα να σπάσει την ζώνη της αντίπαλης άμυνας με ένα εύστοχό του τρίποντο. Επίσης βοηθάει στην άμυνα και στα ριμπάουντ. Και το κενό του είναι δύσκολο να καλυφθεί», ήταν τα λόγια του Γιόνας Καζλάουσκας.

Ο Χριάπα βρίσκεται στην Μόσχα, όπου αναρρώνει, αλλά δεν έχει διευκρινιστεί ο βαθμός ετοιμότητάς του κόντρα στον Παναθηναϊκό στο Final 4 που ξεκινάει σε οκτώ ημέρες στο «Σινάν Ερντέν». Εκτός ομάδας βρίσκεται, επίσης και ο τραυματίας Νικίτα Κουμπάνοφ.

Keywords
Τυχαία Θέματα