Πρόβα τζενεράλε στο Βραχάτι για ΠΑΟ

Ο Παναθηναϊκός θα δώσει φιλικό κόντρα στον Παμβοχαϊκό την Τρίτη το απόγευμα (16:30) προκειμένου να δοκιμάσει τις δυνάμεις του και τους… ξένους του ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης κόντρα στην ΕΑ Πατρών για το πρωτάθλημα.

Τα ψέματα τελείωσαν για το «τριφύλλι», όπως τελείωσε και η διακοπή. Η αποστολή του Παναθηναϊκού την Παρασκευή (2/12) είναι μόνο μία: η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα που θα τον τραβήξει

λίγο από τον πάτο της βαθμολογίας για να «ξεκολλήσει» από τον… άσο, που έχει μέχρι τώρα.

Με Σαρατσένι και... πειραματισμούς

Ο Ιταλός Τζιανλούκα Σαρατσένι είναι έτοιμος να αγωνιστεί τόσο στο αυριανό (29/11) φιλικό, όσο και στην αναμέτρηση του πρωταθλήματος αφού ήδη τη Δευτέρα ενσωματώθηκε στις προπονήσεις. Καλά είναι και ο Σέρβος, Μίλος Στοίκοβιτς που ξεπέρασε τον τραυματισμό στον αντίχειρα ενώ το… ερωτηματικό του Μπουτσουρή φαίνεται να είναι ο Τόμας Γιοζεφάσκι, ο οποίος μπορεί να είναι δεινός επαγγελματίας στο γήπεδο –ωστόσο- ακόμα δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα.

Καμία αντικατάσταση, κοιτάζει από Δεκέμβρη

Όπως εξελίχτηκαν τα πράγματα την περίοδο της διακοπής της Α1 στον Παναθηναϊκό πέραν της σκληρής προπόνησης, τέθηκε και το θέμα της… αντικατάστασης παίκτη. Θέμα που από την πρώτη στιγμή έπεσε στο κενό αφού το ιατρικό τιμ έδωσε «πράσινο» φως στο Σαρατσένι.

Αξίζει όμως να σημειωθεί ότι ακόμα κι αν το «τριφύλλι» επιθυμούσε αντικατάσταση παίκτη δεν θα μπορούσε να την κάνει, αφού το Δ.Σ της ΕΣΑΠ για να «καλύψει» την όποια ευθύνη του ή παράλειψη στην προκήρυξή του στην υπόθεση Σαρατσένι πέρασε τη μεταγραφή του παίκτη με τη διαδικασία αντικατάστασης άλλου παίκτη. Παρόλο που αυτή η αντικατάσταση δεν έγινε ποτέ αφού ο Παναθηναϊκός δεν υπέγραψε συμβόλαιο με άλλον αλλοδαπό παίκτη στην αρχή της σεζόν.

Μ’ αυτά και μ’ αυτά, ο Παναθηναϊκός ότι είναι να κάνει θα το κάνει τη δεύτερη μεταγραφική περίοδο, με τη θέση του κεντρικού να είναι πρώτη προτεραιότητα και από εκεί και πέρα… το «τριφύλλι» βλέπει.

Keywords
Τυχαία Θέματα