Νικητιάδης: Βόθρος, ντροπή για την ελληνική κοινωνία

Με σκληρά λόγια μίλησε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Νικητιάδης, για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο τους τελευταίους μήνες, με αφορμή το σκάνδαλο με τα στημένα.

"Το ελληνικό ποδόσφαιρο περνάει τη μεγαλύτερη κρίση του. Ποτέ δεν είχε δείξει τόσο άσχημο επίπεδο, τόσο άσχημη εικόνα. Εικόνα κακούργων που στήνουν παιχνίδια και εξαπατούν αθώους ανθρώπους που παίζουν στοίχημα. Είναι βόθρος, ντροπή για την ελληνική κοινωνία", τόνισε κατά την κήρυξη των εργασιών του 30ού διεθνές συνεδρίου αθλητικών συντακτών Ελλάδας

- Κύπρου με θέμα "Η κρίση στο ποδόσφαιρο και ο ρόλος των ΜΜΕ" και πρόσθεσε:

"Οταν πήραμε τους φακέλους της ΟΥΕΦΑ έγινε μία πάρα πολύ καλή δουλειά. Χρησιμοποιήθηκαν μέσα που δεν είχαν χρησιμοποιηθεί ποτέ ξανά και όλα αυτά σε ένα νομοθετικό πλαίσιο που δεν είναι εκείνο για να οδηγήσει κάποιους στο σκαμνί".

Φωτογράφισε δε, και την υπόθεση του Μάκη Ψωμιάδη. "Είναι τερατώδες να συντηρείται αυτό το τερατούργημα που εξαπατά ανθρώπους. Η πολιτεία θα συνεχίσει το έργο της παρά τις ιλαροτραγικές εικόνες κάποιοι να μένουν ελεύθεροι, να μην μπαίνουν φυλακή για τις οποίες εμείς πρέπει να αισθανόμαστε ντροπή".

Keywords
Τυχαία Θέματα