Πρωτοψάλτης: «Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα»

Ο άσος του Παναθηναϊκού, Θανάσης Πρωτοψάλτης μέσω του blog που διατηρεί το ΤΑΑ στην επίσημη ιστοσελίδα του μίλησε για την κρισιμότητα της αναμέτρησης με την Λαμία (5/11).

Συγκεκριμένα, ο νεαρός ταλαντούχος αθλητής που στις τελευταίες αναμετρήσεις φοράει φανέλα λίμπερο και έχει προστεθεί στις επιλογές του Νίκου Μπουτσουρή

στην πίσω ζώνη, υποστήριξε για την προσεχή δύσκολη αναμέτρηση για την ομάδα του που μετρά μόνο ήττες στο πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα, ο άσος του Παναθηναϊκού ανέφερε: «Το Σάββατο (5/11) η ομάδα ταξιδεύει στη Λαμία, όπου θα αγωνιστεί κόντρα στον Γυμναστικό Σύλλογο που προέρχεται από νίκη-ανατροπή.

Θεωρώ ότι το ματς είναι αυτό που λέμε «μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα» και πρέπει πάση θυσία να το κερδίσουμε. Η αναμέτρηση είναι καθοριστική για τη συνέχεια. Έχουμε προετοιμαστεί όλη τη βδομάδα για αυτό το ματς.Δεν θα είναι εύκολος αγώνας. Θα δώσουμε τα πάντα για να καταφέρουμε να πάρουμε την πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα. Πρέπει να είμαστε προσεχτικοί και συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και να μην κάνουμε αβίαστα λάθη.

Αυτός θα είναι ο δεύτερος εκτός έδρας αγώνας μας και όπως στον πρώτο στην Κόρινθο, έτσι και στη Λαμία ευελπιστώ να έρθουν οι φίλοι της ομάδας να μας στηρίξουν με τη δύναμη της φωνής τους».

Keywords
Τυχαία Θέματα