Περήφανοι Χολέβας, Γιαννούλης, Καπίνο

Υπερήφανοι και έτοιμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην εθνική ομάδα δήλωσαν οι Χοσέ Χολέβας, Κώστας Γιαννούλης και Στέφανος Καπίνο, οι οποίοι κλήθηκαν σήμερα (4/11) στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα από τον Φερνάντο Σάντος, για πρώτη φορά στην καριέρα τους.

"Ευχαριστώ τον προπονητή, ο οποίος με τιμά με την επιλογή του. Είμαι περήφανος που θα μου δοθεί η ευκαιρία να εκπροσωπήσω την Ελλάδα και θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου, έτσι ώστε να βοηθήσω την εθνική ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της", υπογράμμισε ο Χολέβας.

Από

την πλευρά του, ο Γιαννούλης δήλωσε ότι η κλήση του "αποτελεί μια ανταμοιβή των προσπαθειών που κάνω φέτος στον Ατρόμητο και ευχαριστώ τον κ. Φερνάντο Σάντος που κάνει το όνειρο μου πραγματικότητα, γιατί το όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή είναι να περάσει το κατώφλι της εθνικής ομάδας. Στόχος μου από εδώ και στο εξής είναι να δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου όποτε με χρειάζεται το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και να δικαιώσω τον προπονητή που με επέλεξε και μου δίνει την τιμή να φορέσω το εθνόσημο".

Ο βενιαμίν της εθνικής, Στέφανος Καπίνο, τόνισε: "Η κλήση μου στην εθνική Ανδρών είναι κάτι που δεν το περίμενα και ακόμα και τώρα μου φαίνεται απίστευτο. Συνιστά για μένα ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Αποτελεί τεράστια τιμή να φορέσω τη φανέλα με το εθνόσημο και θεωρώ αυτονόητο ότι, για να ανταποδώσω αυτήν την τιμή, οφείλω να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά και να τα δίνω όλα κάθε φορά που θα μου δίνεται η ευκαιρία".

Keywords
Τυχαία Θέματα