Προσθήκη Phil Mickelson στους Σαν Ντιέγκο Πάντρες

Προέκυψε νέος υποψήφιος επενδυτής για τους Σαν Ντιέγκο Πάντρες και άλλα νέα από τον «κόσμο» του μπέιζμπολ.

Ο δημοφιλής παίκτης γκολφ, Phil Mickelson, ενδιαφέρεται να αγοράσει κάποιες μετοχές των Σαν Ντιέγκο Πάντρες, οι οποίοι αναζητούν νέο ιδιοκτήτη. Μάλιστα ενδέχεται να συνεισφέρει οικονομικά σε κάποια προσπάθεια εξαγοράς του συλλόγου, έστω και με μειοψηφικό

ποσοστό.

Εκτός ο Ted Lilly

Χωρίς τον Ted Lilly θα συνεχίσουν οι Λος Άντζελες Ντότζερς, καθώς τοποθετήθηκε στον 15ήμερο κατάλογο τραυματιών. Στη θέση του προωθήθηκε ο Nathan Eovaldi, ενώ δεν έχει καθοριστεί ακόμα συγκεκριμένο διάστημα αποθεραπείας αναφορικά με το πρόβλημα του Lilly στον ώμο.

Μένει έξω ο Dustin Pedroia

Εκτός απροόπτου, ο Dustin Pedroia, θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για λίγες μέρες, ύστερα από τον τραυματισμό του σε δάκτυλο χεριού στο σημερινό ματς των Μπόστον Ρεντ Σοξ. Πρόκειται για ένα ακόμα σχετικό πρόβλημα των «κόκκινων καλτσών», που πασχίζουν να επιστρέψουν στις κορυφαίες θέσεις του γεωγραφικού τους γκρουπ.

Αργεί ο Grady Sizemore

Τέλη Ιουνίου ή αρχές Ιουλίου θα επιστρέψει στα γήπεδα ο Grady Sizemore. Τουλάχιστον αυτό ισχυρίστηκε ο προπονητής των Κλίβελαντ Ίντιανς, Manny Acta, όταν ρωτήθηκε για τα προβλήματα του Sizemore στη μέση.

Επιστροφή Torri Hunter

Επανήλθε στο δυναμικό των Λος Άντζελες Έιντζελς ο Torii Hunter. Θυμίζουμε πως έλλειψε για δύο εβδομάδες με αφορμή τη σύλληψη του 17χρονου γιου του. Πάντως θα χρειαστεί κάποιες ημέρες προσαρμογής, ώστε να επανέλθει στο 100%.

Πολλά προβλήματα στους Ίντιανς

Εκτός παραμένουν οι Jack Hannahan, Carlos Santana, Lou Marson, Asdrubal Cabrera και Travis Hafner για τους Κλίβελαντ Ίντιανς. Στη θέση του πρώτου προωθήθηκε ο δεξιόχειρας pitcher, Josh Tomlin, και ο third baseman Lonnie Chisenhall. Την ίδια ώρα υποβιβάστηκε ο δεξιόχειρας pitcher, Jairo Asencio, αλλά οι υπόλοιποι τραυματίες παραμένουν ενεργά μέλη του ρόστερ των «ινδιάνων».

Οκτώ εβδομάδες έξω ο Oviedo

Ο reliever των Μαϊάμι Μάρλινς, Juan Carlos Oviedo, θα μείνει εκτός για οκτώ εβδομάδες λόγω τιμωρίας από την πειθαρχική επιτροπή του MLB. Άλλωστε κατέθεσε πλαστά πιστοποιητικά αναφορικά με την ηλικία του στη λίγκα, ενώ είχε ισχυριστεί πως λεγόταν… Leo Nunez, ώστε να φύγει από τη Δομινικανή Δημοκρατία.

Τραυματισμός Justin Turner

Αποχώρησε πρόωρα ο Justin Turner από τον αγώνα των Νιου Γιορκ Μετς με τους Φιλαδέλφεια Φίλις. Συγκεκριμένα ο shortstop υπέστη τραυματισμό στον δεξιό αστράγαλο και τις επόμενες μέρες θα καθοριστεί η σοβαρότητα του διαστρέμματος.

Στον κατάλογο ο Tracy

Ο infielder των Ουάσινγκτον Νάσιοναλς, Chad Tracy, προστέθηκε στον 15ήμερο κατάλογο τραυματιών και ίσως χρειαστεί εγχείρηση. Επίσης ο catcher, Jesus Flores, θεωρείται αμφίβολος. Παράλληλα προωθήθηκαν ο catcher, Jhonatan Solano και ο outfielder, Corey Brown.

Μέσα ο Ryan Sweeney

Ολοκλήρωσε πορεία στον 7ήμερο κατάλογο τραυματιών ο Ryan Sweeney και ο outfielder επανήλθε στο βασικό ρόστερ των Μπόσ

Keywords
Τυχαία Θέματα