Χόλι Χέντερσον: Η πέτρα του σκανδάλου στη σχέση Μπαλοτέλι, Φίκο ανοίγει τα φτερά της (photos+video)

Η άτακτη 33χρονη που κατάφερε να χωρίσει τον 21χρονο ποδοσφαιριστή από την 23χρονη παρουσιάστρια κάνει τώρα καριέρα στην τηλεόραση!

Μια θέση στο ριάλιτι που χτίζει καριέρες στη Βρετανία, το Celebrity Big Brother, χάρισε στη Χόλι Χέντερσον η εμπλοκή στο σκάνδαλο Μπαλοτέλι.

Η 33χρονη ξανθιά που μπήκε ανάμεσα στον Μάριο Μπαλοτέλι και την Ραφαέλα Φίκο (με αποτέλεσμα βεβαίως να γίνει ένας από τους πολλούς καλλίγραμμους λόγους για τους οποίους τελικά χώρισε το ζευγάρι) έκανε ήδη δύο νέες

σέξι φωτογραφίσεις, μία ενώ πλένει τα πιάτα… στα πατώματα και μία ενώ τρώει το παγωτό της στο πάρκο!

Η Ζανέτ Γουόρθινγκτον –όπως είναι το πραγματικό της όνομα- πέρασε πολύ δύσκολες μέρες καθώς μετά την εμπλοκή της στο σκάνδαλο Μπαλοτέλι (με την πιπεράτη λεπτομέρεια ότι είναι ξαδέρφη του ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Ρούνεϊ ο οποίος είχε σχέση με την πόρνη Τζένιφερ Τόμσον που αργότερα κοιμήθηκε και με τον άτακτο Μάριο), πρωταγωνίστησε σε ντοκιμαντέρ του Channel 4 που προκάλεσε αντιδράσεις.

Το θέμα του Sex, Lies And Rinsing Guys ήταν πώς μια κοινή θνητή πλησιάζει διάσημους άντρες και η Χόλι περιέγραψε με μεγάλη περηφάνια ότι μπορεί και χειρίζεται με τέτοιο τρόπο τα αρσενικά ώστε να της κάνουν ακριβά δώρα και να της αγοράζουν ό τι θέλει.

Αμέσως μετά την προβολή του ντοκιμαντέρ άρχισε να δέχεται απειλητικά τηλεφωνήματα και emails ενώ δημοσίως την κατέκριναν και σταρ της βρετανικής show biz! Τώρα πια, όμως, όλα αυτά είναι παρελθόν και ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν του δημοφιλούς ριάλιτι και την έκρηξη δημοσιότητας που την περιμένει.

Δείτε το βίντεο με το… επικό αφιέρωμα στη Ραφαέλα Φίκο η οποία δεν άντεξε την πίεση από τη δημοσιοποίηση των σκανδάλων για την ερωτική ζωή του Μάριο Μπαλοτέλι και τον χώρισε λίγο πριν ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας:

Keywords
Τυχαία Θέματα