Έξι RBIs ο Ty Wigginton των Φιλαδέλφεια Φίλις

Ένα home run και έξι RBIs είχε ο Ty Wigginton στο 8-4 των Φιλαδέλφεια Φίλις επί των Νιου Γιορκ Μετς.

Ο Wigginton σημείωσε ρεκόρ καριέρας και βοήθησε τον Cole Hamels (8-1) να πάρει μία ακόμα νίκη. Μάλιστα οι Scott Hairston και Vinny Rottino είχαν home runs για τους Νεοϋορκέζους. Home

run είχε και ο John Mayberry για τους Φίλις.

Οι Μπόστον Ρεντ Σοξ κέρδισαν με 7-4 τους Ντιτρόιτ Τάιγκερς, αφού ο Jarrod Saltalamacchia είχε home run, ενώ ο Dustin Pedroia αποχώρησε τραυματισμένος. Τη νίκη χρεώθηκε ο Felix Dubront (5-2), ενώ οι Delmon Young, Jhonny Peralta και Gerald Laird «έγραψαν» home runs για τις «τίγρεις».

Τρία RBIs πέτυχε ο Jose Lopez στο 8-5 των Κλίβελαντ Ίντιανς με τους Κάνσας Σίτι Ρόγιαλς του Μάικ Μουστάκα, ο οποίος είχε 1/2 hits και δύο walks. Ακόμα, ο Josh Tomlin (2-2) χρεώθηκε τη νίκη, αν και δέχθηκε home runs από τους Eric Hosmer και Brayan Pena. Εν τω μεταξύ ο Lonnie Chisenhall ξεκίνησε το καταλυτικό δεύτερο inning με δικό του ατομικό home run. Τέλος, ο Chris Perez συμπλήρωσε 17 saves.

Το δωδέκατο φετινό του home run πέτυχε ο Giancarlo Stanton στο 5-3 των Μαϊάμι Μάρλινς με τους Ουάσινγκτον Νάσιοναλς. Επίσης ο Logan Morrison βοήθησε με άλλο home run, πριν ο Heath Bell πάρει εύκολα το όγδοό του save. Έτσι ο Carlos Zambrano (3-3) πήρε τη νίκη, αν και οι Μάρλινς βρέθηκαν πίσω με 3-1, ύστερα από home run του Jordan Zimmermann.

Εξαιρετικός ήταν ο James McDonald (4-2) στο 4-1 των Πίτσμπουργκ Πάιρετς με τους Σινσινάτι Ρεντς. Επίσης, οι Pedro Alvarez, Rod Barajas και Neil Walker είχαν από δύο hits, ενώ ο Joel Hanrahan συμπλήρωσε δώδεκα saves.

Οκτώ νίκες συμπλήρωσε ο Lance Lynn (8-1) στο 8-2 των Σέιντ Λούις Κάρντιναλς σε βάρος των Ατλάντα Μπρέιβς. Βοηθήθηκε από το home run του Daniel Descalso, ο οποίος πήρε τη θέση του David Freese στο βασικό σχήμα των παγκόσμιων πρωταθλητών. Ακόμα, ο Rafael Furcal πέτυχε αντίστοιχο χτύπημα για τους «καρντς».

Έξι σειρές ήττες συμπλήρωσαν οι Όκλαντ Αθλέτικς εξαιτίας των δύο RBIs του Justin Morneau στο 5-4 των Μινεσότα Τουίνς. Ακόμα ο Trevor Plouffe μείωσε σε 2-1 με ατομικό home run, ενώ οι Josh Reddick και Kila Ka’aihue είχαν διαμορφώσει το 2-0 υπέρ των «αθλητικών» με αντίστοιχα δικά τους χτυπήματα. Εν τέλει ο Matt Capps συμπλήρωσε δέκα saves.

Με νικητήριο single του Jordan Pacheco στο όγδοο inning, οι Κολοράντο Ρόκις επικράτησαν των Χιούστον Άστρος με 9-7 στο πρώτο από το Memorial Day doubleheader των δύο συλλόγων. Ακολούθησε ο Rafael Betancourt με το ένατο φετινό του save. Οι Wilin Rosario και Troy Tulowitzki είχαν από ένα home run, ενώ ο Jed Lowrie πέτυχε αντίστοιχο χτύπημα για τα «άστρα».

Δεκαπέντε strikeouts πέτυχε ο Chris Sale (6-2) στο 2-1 των Σικάγο Ουάιτ Σοξ επί των Τάμπα Μπέι Ρέις. Ο pitcher ευνοήθηκε από το διπλό home run του Adam Dunn, ενώ ο Jesse Crain «καθάρισε» το όγδοο inning και ο Addison Reed κατέγραψε το πέμπτο του φετινό save στο ένατο.

Προηγήθηκαν με 4-0 και οι Σαν Φρανσίσκο Τζάιαντς κέρδισαν με 4-2 τους Αριζόνα Ντάιμοντμπακς. Άλλωστε

Keywords
Τυχαία Θέματα