Προσοτσάνη – Εθνικός Σιδηροκάστρου 1-1

Από έναν πολύτιμο βαθμό μοιράστηκαν Προσοτσάνη και Εθνικός Σιδηροκάστρου, με την πρώτη να εδραιώνεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και το δεύτερο να βρίσκεται… βασανιστικά κοντά στην άνοδο μετά το 1-1 στη Δράμα.

Το πρώτο ημίχρονο ανήκε στην Προσοτσάνη, με τους γηπεδούχους να δημιουργούν κάποιες καλές ευκαιρίες, χωρίς όμως να απειλήσουν ουσιαστικά.

Αντίθετα, στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι έκαναν ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία τους από τα πρώτα δευτερόλεπτα και ήταν αυτοί που κατάφεραν να προηγηθούν, όταν στο

63’ ο Δημητρανόπουλος έκανε το 1-0 για τον Εθνικό.

Οι παίκτες του Μάλλιου αντέδρασαν και πίεσαν, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα τη σύγχυση στα καρέ των φιλοξενούμενων και το αυτογκόλ του σκόρερ, το οποίο έφερε το παιχνίδι στα ίσα δέκα λεπτά πριν την ολοκλήρωση της αναμέτρησης.

ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ: Σκιαθίτης, Δημητριάδης, Καλαϊτζής Δημ. (87ο Τσακμακίδης), Παλτζίδης, Κασσός, Ουζούνογλου (82ο Παπαμιχαήλ), Μοσχοφίδης, Φερφέρης, Δούμπλατζης, Κερασίδης, Χατζησαββίδης (71ο Κούτρας).

ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ: Γαβριηλίδης, Χίντζιος, Φίλων, Ιωαννίδης, Πασχαλούδης, Φεύγας, Δερμεντζής (86ο Χατζησταυρίδης), Γκαϊτατζής, Δημητρανόπουλος, Κολοκοτρώνης (82ο Παναγιωτίδης), Σαχπατζίδης Άγγ. (90ό Κυριακίδης).

Keywords
Τυχαία Θέματα