Κάστωρ-Νάουσα 1-1

Από την πρώτη θέση γκρέμισε την Νάουσα ο Κάστορας, ο οποίος την κράτησε στο 1-1, στο μεταξύ τους παιχνίδι.

Το παιχνίδι ήταν απόλυτα ισορροπημένο, με το αποτέλεσμα να κρίνεται δίκαιο. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 36’, όταν κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Γρηγόρη Αργυρίου μέσα στην περιοχή, μετά από σέντρα του Μήλιου. Ο Τζιώτζης ανέλαβε την εκτέλεση, κάνοντας το 1-0. Η Νάουσα ισοφάρισε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους, μετά από κόρνερ του Καραλιόπουλου και κεφαλιά του Πέικου.

Στο 49’ κεφαλιά του Περηφανόπουλου πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο επόμενο λεπτό σουτ του

Αντωνιάδη κόντραρε και πέρασε κόρνερ. Στο 55’ ο Περηφανόπουλος είχε κεφαλιά στο δοκάρι, ενώ στο 87’ το οριζόντιο δοκάρι σταμάτησε κεφαλιά του Τζιώτζη.

Στα αρνητικά του αγώνα ήταν ο τραυματισμός του Τέγου στο 70’, με τον τερματοφύλακα του Κάστορα να χτυπάει στο κεφάλι και να διακομίζεται στο νοσοκομείο για να κάνει ράμματα.

ΚΑΣΤΩΡ: Τέγος (70’ Χατζάρας), Γκούρλιας, Δινάδης (70’ Σίμου), Παναγιωτίδης, Σιοπόβου, Καραβασίλης, Μαντζάνας (50’ Καραμαλής), Μήλιος, Τζιώτζης, Τσούκλης, Αντωνιάδης

ΝΑΟΥΣΑ: Παπαδόπουλος, Φίλης, Αργυρίου Γ., Πέικος, Παυλίδης, Πίττος, Καραλιόπουλος, Πετρίδης, Πασιαλής, Βλαχοδήμος Α. (46’ Αργυρίου Π.), Περηφανόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα