Προς Νέα Ορλεάνη το φετινό Pro Bowl

Νέο φαβορί προέκυψε για τη διοργάνωση του φετινού Pro Bowl και άλλα νέα από τον «κόσμο» του φούτμπολ.

Η Νέα Ορλεάνη ενδέχεται να φιλοξενήσει και το φετινό Pro Bowl, ενώ έχει ήδη εξασφαλίσει το Super Bowl. Σημειώνουμε πως όλοι οι αγώνες επίλεκτων, με εξαίρεση το 2010, έχουν διεξαχθεί στη

Χαβάη, αλλά φέτος το NFL φαίνεται πως θέλει να αλλάξει έδρα.

Νίκη της λίγκας

Με μειωμένο salary cap θα συνεχίσουν οι Ντάλας Καουμπόις και Ουάσινγκτον Ρέντσκινς, όπως είχε αποφασίσει σε πρωτοβάθμιο επίπεδο το NFL, ύστερα από προγενέστερη παραβίαση του όρου μισθών. Άλλωστε οι εφέσεις αμφότερων των ομάδων απορρίφθηκαν από την ειδική επιτροπή της λίγκας.

Για βασικός προορίζεται ο Brandon Weeden

Ο GM των Κλίβελαντ Μπράουνς, Tom Hecker, εκτιμά πως ο Brandon Weeden, θα γίνει βασικός quarterback της ομάδας του φέτος. Στην προετοιμασία θα διεκδικήσει τη θέση με τον Colt McCoy. Παράλληλα ο linebacker, Scott Fujita, αμφισβήτησε την εμπλοκή του στο σκάνδαλο τιμολόγησης τραυματισμών των Νιου Ορλίνς Σέιντς. Θυμίζουμε πως «κουβαλά» σχετική τιμωρία τριών αγωνιστικών, στην οποία έχει καταθέσει έφεση.

Μονοετές σε Parker και παραχώρηση Winslow

Ο wide receiver των Τάμπα Μπέι Μπακανίερς, Preston Parker, υπέγραψε νέο μονοετές συμβόλαιο, οπότε θα μείνει μέχρι το τέλος του 2013-14 στην τωρινή του ομάδα. Επίσης ο tight end, Kellen Winslow, παραχωρήθηκε στους Σιάτλ Σίχοκς έναντι μίας επιλογής ντραφτ, ενώ αποκτήθηκε σαν free agent ο πρώην tight end των Ιντιανάπολις Κολτς, Dallas Clark, ο οποίος θα πάρει τη θέση του Winslow.

Νέα προστατευτικά στους παίκτες

Περισσότερη ενίσχυση στα πόδια των παικτών ζήτησε η λίγκα ενόψει της επόμενης σεζόν. Ωστόσο ο νέος κανονισμός πρέπει να εγκριθεί, όπως φαίνεται, από το NFLPA.

Αναβολή για D.J. Williams

Στις 15 Αυγούστου θα συνεχιστεί η δίκη του linebacker των Ντένβερ Μπρόνκος, D.J. Williams. Σημειώνουμε πως πήρε αναβολή για πολλοστή φορά. Εν τω μεταξύ ο defensive tackle, Derek Wolfe, υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο 5.2 εκατομμυρίων δολαρίων σαν κορυφαία φετινή επιλογή ντραφτ των Μπρόνκος.

Keywords
Τυχαία Θέματα