Προπονήθηκε ο Sedin

Επέστρεψε στις προπονήσεις των Βανκούβερ Κανάκς ο Daniel Sedin και άλλα νέα από τον «κόσμο» του χόκεϊ επί πάγου.

Ο Σουηδός επιθετικός υποφέρει από διάσειση, αλλά τη Δευτέρα κατάφερε να μετάσχει σε προπόνηση των φιναλίστ του περσινού πρωταθλήματος. Ωστόσο, την Τρίτη (10/04) απουσίασε. Σε αμφότερες τις περιπτώσεις, οι άνθρωποι των Κανάκς απέφυγαν τις αναλύσεις για την πορεία της αποθεραπείας του Sedin, ενώ ο ίδιος ο παίκτης

δεν έκανε τη παραμικρή δήλωση.

Επαναφορά και για Briere

Κανονικά προπονήθηκε ο Daniel Briere των Φιλαδέλφεια Φλάιερς. Φαίνεται πως ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη μέση, οι οποίες προκάλεσαν την απουσία του από τα τρία τελευταία παιχνίδια της regular season.

Εκτός παγκοσμίου ο Stamkos

Δεν θα ενισχύσει τον Καναδά στο επερχόμενο παγκόσμιο πρωτάθλημα ο Steven Stamkos των Τάμπα Μπέι Λάιτνινγκ. Ο πρώτος σκόρερ του φετινού NHL προτιμά την ξεκούραση του αριστερού του ώμου.

Απέχει και ο Kessel

Αναφορικά με τις Η.Π.Α., αυτές δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον Phil Kessel. Ο 24χρονος δεξιός επιθετικός των Τορόντο Μέιπλ Λιφς έχει πρόβλημα στον καρπό, το οποίο χρήζει ξεκούρασης το καλοκαίρι.

Αμφίβολος ο Elliott

Αν και αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, ο Brian Elliott αναμένεται να ξεκινήσει τα play off σαν βασικός τερματοφύλακας των Σέιντ Λούις Μπλους. Πάντως, οι «μπλε» τον δηλώνουν αμφίβολο.

Keywords
Τυχαία Θέματα