Κρόος: «Είμαστε καλύτεροι από τη Ντόρτμουντ»

Ανώτερη ποιοτικά από την Μπορούσια Ντόρτμουντ θεωρεί την Μπάγερν Μονάχου ο Τόμας Κρόος, σε δηλώσεις που έκανε, με αφορμή την επικείμενη αναμέτρηση των δυο ομάδων στο ντέρμπι κορυφής του «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ»…

Ο Γερμανός μέσος των Βαυαρών, παραχώρησε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα τους, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο μεγάλο ματς της Τετάρτης (11/04), όπου θα κριθούν πολλά αναφορικά με την υπόθεση τίτλος στην Μπουντεσλίγκα.

«Είναι τεράστια πρόκληση. Υπάρχει πολύ προσοχή από τον Τύπο στο συγκεκριμένο

ματς, αλλά αυτό είναι κάτι το φυσιολογικό. Θα υπάρχει πολλή ένταση. Είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στην Ντόρτμουντ, αφού ξέρουμε καλά ότι δεν μπορούμε σε καμία περίπτωση να χάσουμε. Όλοι στην ομάδα γνωρίζουν καλά την σημασία αυτού του αγώνα», είπε μεταξύ άλλων ο Κρόος.

Όσο για το αν οι παίκτες της Μπάγερν θα επηρεαστούν από το γεγονός ότι έχουν γνωρίσει τρεις ήττες από τους Βεστφαλούς στις ισάριθμες πρόσφατες συναντήσεις τους; «Αυτό που μετράει είναι ότι βρισκόμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και έχουμε κερδίσει πολλά συνεχόμενα ματς. Πάμε στο Ντόρτμουντ με καλή αγωνιστική φόρμα. Προφανώς, ανησυχούμε και γνωρίζουμε πόσο καλή ομάδα έχουν. Όμως, είμαστε λίγο καλύτεροι από ποιοτικής άποψης», ήταν η τοποθέτηση του 22χρονου άσου.

Keywords
Τυχαία Θέματα