Cena vs Lesnar στο Extreme Rules

Το πρώτο του ματς στη νέα του παρουσία στο WWE πήρε ο Brock Lesnar, ενώ ο Mark Henry... απαίτησε το WWE Championship.

Μέχρι πρότινος το UFC ήταν... απαγορευμένη λέξη στο WWE, αλλά ο όρος χρησιμοποιήθηκε δύο φορές στο εβδομαδιαίο επεισόδιο του Raw

SuperShow. Φυσικά αφορμή αποτέλεσε ο Lesnar, ο οποίος συνέχισε την κόντρα με τον John Cena. Μάλιστα αυτή θα ολοκληρωθεί στο Extreme Rules με μεταξύ τους ματς, το πρώτο του πρώην πρωταθλητή του UFC στη νέα του θητεία στον χώρο του pro-wrestling.

Με τον Chris Jericho να συνεχίζει τα... αλκοολικά σχόλια σε βάρος του CM Punk, ο WWE Champion κράτησε τον τίτλο του, καθώς ηττήθηκε με DQ από τον Mark Henry. Στο επόμενο επεισόδιο, όμως, ο «World's Strongest Man» θα πάρει νέα ευκαιρία κόντρα στον Punk σε No-DQ ματς.

Παρεμπόδισε τον Cody Rhodes, o Intercontinental Champion, Big Show, και προκάλεσε την ήττα του από τον R-Truth. Ακόμα, ο Lord Tensai επιβλήθηκε εύκολα του Yoshi Tatsu, ενώ ο Alberto Del Rio έκανε επίδειξη δύναμης κόντρα στον Zack Ryder. Τέλος, οι Santino Marella, US Champion, και Brodus Clay ένωσαν δυνάμεις, για να καταβάλουν το δίδυμο των Dolph Ziggler και Jack Swagger.

Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:

O R-Truth κέρδισε τον Cody Rhodes.
Οι Santino Marella & Brodus Clay κέρδισαν τους Dolph Ziggler & Jack Swagger.
O Lord Tensai κέρδισε τον Yoshi Tatsu.
O Alberto Del Rio κέρδισε τον Zack Ryder.
O Mark Henry κέρδισε τον CM Punk με DQ.
O John Cena κέρδισε τον David Otunga.

Keywords
Τυχαία Θέματα