Πρόκριση… πυξ λαξ στην Λαμία

Από επεισόδια ευρείας κλίμακας στιγματίστηκε η αναμέτρηση της Λαμίας με τον Κεραυνό Βαθύκοιλου, όπου προπηλακίστηκε ο πρόεδρος των «κυανόλευκων», Γιώργος Ζαγκανάς.

Συγκεκριμένα, στο 60ο λεπτό της αναμέτρησης, η Λαμία κέρδισε πέναλτι, με το οποίο ισοφάρισε σε 1-1, ωστόσο, η απόφαση του διαιτητή προκάλεσε την αντίδραση των φιλάθλων. Περίπου 10 φίλαθλοι του Κεραυνού χτύπησαν με γροθιές και κλωτσιές τον Γιώργο Ζαγκανά. Άμεσα, τα μέλη του ΔΣ της Λαμίας και οι παίκτες έτρεξαν προς το μέρος του προέδρου.

Έπειτα

από 15 λεπτά διακοπής, το παιχνίδι ξεκίνησε εκ νέου, όπου η Λαμία πέτυχε και δεύτερο τέρμα και πήρε την πρόκριση για τους «4» του Κυπέλλου Ερασιτεχνών της Φθιώτιδας.

«Σοκ» για Αγρότη στο Δομοκό

Εκτός συνέχειας του Κυπέλλου έμεινε ο Αγρότης Λιανοκλαδίου, καθώς ηττήθηκε εκτός έδρας με 2-1 από τον Αχιλλέα Δοκομού, με την ομάδα της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Φθιώτιδας να παίρνει το εισιτήριο για τα ημιτελικά του θεσμού.

Παράλληλα, την πρόκριση πανηγύρισε και ο Άγιος Κωνσταντίνος, ο οποίος επιβλήθηκε εκτός έδρας με 2-0 του Προμηθέα Στυλίδας, ενώ την πρόκριση στα πέναλτι πανηγύρισε το Νέο Κρίκελο κόντρα στον Ολυμπιακό Λαμίας με 5-4. Η κανονική διάρκεια και η παράταση ολοκληρώθηκε με το ισόπαλο 1-1.

Τα αποτελέσματα:
Αχιλλέας Δομοκού-Αγρότης Λιανοκλαδίου 2-1
Κεραυνός Βαθύκοιλου-ΑΣ Λαμία 1-2
Προμηθέας Στυλίδας-Άρης Αγίου Κωνσταντίνου 0-2
Νέο Κρίκελλο-Ολυμπιακός Λαμίας 5-4 πέναλτι (1-1 κ.α. και παράταση)

Τα ζευγάρια των ημιτελικών:
Αχιλλέας Δομοκού-ΑΣ Λαμία
Νέο Κρίκελλο-Άρης Αγίου Κωνσταντίνου

Keywords
Τυχαία Θέματα