«El Clasico» ενόψει

Η Μπαρτσελόνα επικράτησε 2-1 της Οσασούνα και πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά του Κόπα ντελ Ρέι όπου θα αντιμετωπίσει την Ρεάλ Μαδρίτης.

Σε τυπική διαδικασία είχε εξελιχθεί ο επαναληπτικός της Μπαρτσελόνα με την Οσασούνα για τη φάση των «16» του Κόπα ντελ Ρέι, μετά το 4-0 υπέρ των «μπλαουγκράνα» στο «Καμπ Νου».

Στην Παμπλόνα νικήτρια αναδείχθηκε και πάλι η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα η οποία παρά του ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, ανέτρεψε το σκορ και επικράτησε 2-1.

Ο Λέκιτς στο 41’ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους

με το 1-0 να είναι και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου, με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν δυνατά στην επανάληψη και να ισοφαρίζουν με τον Σάντσες στο 49’.

Η ολική ανατροπή έγινε στο 72’ με τέρμα του Σέρχι Ρομπέρτο ο οποίος πέτυχε το πρώτο του τέρμα για τη φετινή σεζόν με την ομάδα του. Στα προημιτελικά η Μπαρτσελόνα θα αντιμετωπίσει την Ρεάλ Μαδρίτης με ακόμα δύο ντέρμπι να μπαίνουν στο πρόγραμμα.

ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Ριέσγο, Φλάνιο, Λόλο, Μπερτράν, Σατρουστέγκι (73’ Ερμόσα), Λόε, Πουνιάλ, Καγιέχα, Σεγούδο (80’ Ποστίγκο), Τόρες (68’ Ραούλ Γκαρσία), Λέκιτς
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Πίντο, Αντριάνο, Φόντας (15’ Αμπιντάλ), Πικέ, Μοντόγια, Μασεράνο, Ρομπέρτο, Τιάγκο, Σάντσες (58’ Μέσι), Πέδρο (70’ Μπουσκέτς), Κουένκα.

Keywords
Τυχαία Θέματα