Πουρής: «Πιο «καθαρή» η Football League»

18:44 4/5/2012 - Πηγή: OnSports

Ο τερματοφύλακας της Παναχαϊκής, Χρήστος Πουρής θεωρεί ότι η Football League είναι πλέον πιο «καθαρή».

Ο Πουρής μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Nova ΣΠΟΡ FM 94,6 σχετικά με τη φετινή σεζόν. Αναφέρθηκε στην πορεία της Παναχαϊκής, ενώ τόνισε ότι το πρωτάθλημα είναι φέτος πιο ξεκάθαρο και δίκαιο. Αρχικά ο γκολκίπερ των Αχαιών είπε: «Ήταν δύσκολη η αρχή με τους -5,

σιγά-σιγά πηγαίνουμε εκεί που πρέπει στη θέση που μας αξίζει. Τα αποτελέσματα δεν ήταν όπως θα θέλαμε στην αρχή, επηρεάστηκε αρνητικά η ψυχολογία των παιδιών από το μειονέκτημα στην βαθμολογία. Βέβαια θα μπορούσαμε να ήμασταν και πιο ψηλά.

Είμαστε ευχαριστημένοι από την στήριξη του κόσμου, ωστόσο ακόμη δεν μας έχουν δείξει τι πραγματικά μπορούν να κάνουν. Πιστεύω ότι θα γεμίσουν το γήπεδο ειδικά αν συνεχιστούν τα θετικά αποτελέσματα».

Για την κατάσταση στην κατηγορία είπε: «Το πρωτάθλημα μπορεί να είναι πιο αποδυναμωμένο μετά την κάθαρση που έγινε το καλοκαίρι, αλλά είναι πιο ξεκάθαρο και δίκαιο. Αυτοί που έπρεπε να φύγουν, έφυγαν από το ποδόσφαιρο. Στο μέλλον θα είναι καλύτερα τα πράγματα. Έχω προσωπική εμπειρία (είχε καταγγείλει δωροδοκία). Πλέον θα φοβούνται να βάζουν τα παιδιά σε αυτό το σκεπτικό».

Keywords
Τυχαία Θέματα