«Έλληνας υπουργός διαπομπεύει ιερόδουλες»

18:44 4/5/2012 - Πηγή: AEK365

Επίθεση κατά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη εξαπολύει η γερμανική εφημερίδα Bild για την προβολή των φωτογραφιών των ιερόδουλων που βρέθηκαν φορείς του ιού του AIDS.

Με τίτλο «Αηδία: Έλληνας υπουργός διαπομπεύει ιερόδουλες», το άρθρο αναφέρει ότι ο τρόπος που διαχειρίστηκε το θέμα μοιάζει με «μια βρώμικη προεκλογική εκστρατεία».

«Λίγες μόλις μέρες πριν τις βουλευτικές εκλογές

της χρεοκοπημένης χώρας, διαπομπεύονται στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης οι άρρωστες αυτές γυναίκες, ενώ θεωρείται και επίτευγμα των ελληνικών αρχών», αναφέρει το άρθρο.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοίδης, όπως αναφέρεται, υπερασπίστηκε αυτή την επαίσχυντη διαδικασία εις βάρος των άτυχων γυναικών, τις οποίες τώρα ξέρει όλη η Ελλάδα.

«Η δημοσίευση των φωτογραφιών είναι νόμιμη, δήλωσε ο υπουργός και πρόσθεσε ότι οι άνδρες που ήρθαν σε επαφή με πόρνες, θα πρέπει να συνειδητοποιούν τον κίνδυνο», αναφέρει ο αρθρογράφος και σχολιάζει ότι ο υπουργός «φαίνεται ότι λόγω της άθλιας οικονομικής κατάστασης της χώρας επέλεξε έναν τόσο φθηνό τρόπο, να μαζέψει ψήφους».

Keywords
Τυχαία Θέματα