Ποινή εξήντα ημερών στον Randy Orton

03:44 1/6/2012 - Πηγή: OnSports

Παραβίασε για δεύτερη φορά τον εσωτερικό κανονισμό του WWE και ο Randy Orton θα μείνει εκτός ρινγκ για εξήντα μέρες.

Ο «Viper» θα μείνει εκτός μέχρι τις 30 Ιουλίου, κάτι που σημαίνει πως θα απουσιάσει από το No Way Out, από το Money in the Bank και από το χιλιοστό επεισόδιο του Raw! Δεν ξεκαθαρίστηκε ο τρόπος, με τον οποίο παραβίασε τον εσωτερικό κανονισμό του WWE, αφού το promotion δεν είναι

υποχρεωμένο να δημοσιεύσει τα σχετικά στοιχεία. Πάντως το πιθανότερο είναι πως ο Orton χρησιμοποίησε κάποια αντικανονική ουσία, δηλαδή πως πιάστηκε «ντοπέ» από τους ιδιωτικούς ιατρούς του WWE.

Η ποινή είναι εξήντα ημέρες, επειδή παραβίασε το «Wellness Policy» για δεύτερη φορά, σύμφωνα με την επίσημη καταμέτρηση. Πάντως υπάρχουν δύο ακόμα «παραστρατήματά» του, που δεν υπολογίζονται. Στο τρίτο «στράικ» δεν υπάρχει νέα τιμωρία, αλλά άμεση απόλυση!

Η εξέλιξη ανατρέπει, όπως είναι λογικό, τα άμεσα σενάρια του WWE. Άλλωστε προκύπτει σημαντικό κενό στο SmackDown, το οποίο φαίνεται πως θα καλύψει ο John Cena. Συγκεκριμένα ο «Champ» θα εμφανιστεί τουλάχιστον σε όλα τα μη-τηλεοπτικά σόου του επόμενου διμήνου σε αμφότερα τα Raw και SmackDown.

Keywords
Τυχαία Θέματα