Άντονι Ντέιβις: «Πείτε του Κόμπι να με περιμένει»

02:36 1/6/2012 - Πηγή: OnSports

Υψηλούς στόχους θέτει ο Άντονι Ντέιβις, πρώτο φαβορί στο φετινό ντραφτ του ΝΒΑ, υποστηρίζοντας πως ο Κόμπι Μπράιαντ του δίνει έξτρα κίνητρο.

Πιθανότατα ο MVP του Final Four του 2012 θα επιλεχθεί από τους Νιου Ορλίνς Χόρνετς, οι οποίοι κατέλαβαν την πρώτη θέση της διαδικασίας εισαγωγής παικτών στο ΝΒΑ μέσω της

σχετικής λοταρίας. Ωστόσο ο Ντέιβις ξεκαθάρισε ότι δεν έχει έρθει ακόμα σε επαφή με τις «σφήκες» στην πρώτη του συνέντευξη, ύστερα από την ετήσια κλήρωση καθορισμού σειράς στο ντραφτ.

Πάντως έχει ήδη αρχίσει τα… όνειρα ενόψει της πρώτης του σεζόν στον «μαγικό» κόσμο εστιάζοντας στον Μπράιαντ των Λος Άντζελες Λέικερς:

«Θα ήθελα να αντιμετωπίσω κάποιον πρώην συμπαίκτη μου και να τον κερδίσω, αν δεν καταλήξουμε πάλι στην ίδια ομάδα. Δηλαδή ένα κάρφωμα πάνω από τον Μάικλ Κιντ-Γκίλκριστ ή τον Ντε Μάρκους Κάζινς θα ήταν τέλειο. Επίσης θα ήθελα να αντιμετωπίσω τον Κόμπι. Πρόκειται για τεράστιο παίκτη και θα ήθελα να κάνω έναν καλό αγώνα εναντίον του. Υπάρχουν πολλοί παίκτες, που δεν μπορούν να τον μαρκάρουν, αλλά εγώ θέλω να γίνω ένας από αυτούς που μπορούν. Πείτε του να με περιμένει».

Επίσης ο 19χρονος πρώην παίκτης του Κεντάκι ομολόγησε ότι είχε αρκετό άγχος, όταν παρακολουθούσε τη λοταρία, ενώ σχολίασε και την προοπτική αγοράς σπιτιού στη Νέα Ορλεάνη για τη… μητέρα του: «Δεν σκοπεύω να της αγοράσω σπίτι στην πόλη. Έτσι θα είναι πολύ κοντά». Άλλωστε η οικογένειά του είχε ήδη φανερώσει την προτίμησή στους Σάρλοτ Μπόμπκατς!

Όπως και να έχει, ο επόμενος αγώνας των Χόρνετς με τους Λέικερς θα αποκτήσει επιπρόσθετο ενδιαφέρον. Ακόμα, το ΝΒΑ θα προσθέσει έναν νεαρό παίκτη με ιδιαίτερη έφεση στην άμυνα, πιθανότατα μέσω των εκπρόσωπων της Νέας Ορλεάνης.

Keywords
Τυχαία Θέματα