Πλάνα Ευρώπης για Αστέρα Τρίπολης

Αν και την Τετάρτη (30/5) δεν βγήκε η επίσημη απόφαση για τις αδειοδοτήσεις από την ΕΠΟ, στον Αστέρα Τρίπολης ήδη έχουν αρχίσει τον… ευρωπαϊκό σχεδιασμό.

Την Πέμπτη το πρωί θα γίνει γνωστό το ποιες ομάδες πήραν τελικά την αδειοδότηση και ποιες όχι, ωστόσο οι πληροφορίες θέλουν την ΑΕΚ να μην έχει ευχάριστα νέα. Αυτό σημαίνει

πως οι Αρκάδες θα πάρουν ευρωπαϊκό εισιτήριο, κάτι που περιμένουν πως και πως στην Τρίπολη.

Εξάλλου, το τελευταίο διάστημα ο σχεδιασμός που «τρέχει» στον Αστέρα έχει ευρωπαϊκό προσανατολισμό, τόσο για τους μεταγραφικούς στόχους, όσο και για την προετοιμασία. Από την Πέμπτη, εάν επιβεβαιωθούν οι φήμες, θα ξεκινήσει η υλοποίηση, με τη διοίκηση να προχωρά σε επικοινωνία με παίκτες. Ο Σάκης Τσιώλης έχει ζητήσει τέσσερις παίκτες για τη βασική ενδεκάδα, έναν τερματοφύλακα, έναν στόπερ, έναν αριστερό εξτρέμ και έναν επιθετικό. Αυτές οι θέσεις θα καλυφθούν κυρίως από την ξένη αγορά, ενώ υπάρχουν και στόχοι από την Ελλάδα. Εκτός από αυτή την τετράδα, θα αποκτηθούν κι άλλοι παίκτες, για να είναι πλήρες το ρόστερ. Οι πρώτες εξελίξεις στο μεταγραφικό μέτωπο αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα, μετά το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα