Η αντίστροφη μέτρηση των μονομάχων του Final 4

12:17 5/5/2012 - Πηγή: OnSports

Έξι μέρες απομένουν για το εναρκτήριο τζάμπολ Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού, Μπαρτσελόνα και ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο Final 4 της Ευρωλίγκας στην Κωνσταντινούπολη (11/13-05) και η προετοιμασία τους έχει σχεδόν ολοκληρωθεί.

Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού

στον πρώτο ημιτελικό, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, θα μπει στη μάχη της διοργάνωσης, έχοντας κατακτήσει την VTB League και με τους Μίλος Τεόντοσιτς, Νέναντ Κρστιτς και Αντρέι Κιριλένο να «πεινούν» για ακόμη ένα τρόπαιο.

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα στον δεύτερο, με τους «μπλαουγκράνα» να προέρχονται από την εξασφάλιση της πρώτης θέσης στη κανονική διάρκεια του ισπανικού πρωταθλήματος.και με μια νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης (86-83) την προτελευταία αγωνιστική.

Οι δύο «αιώνιοι» βρίσκονται, όπως αναμενόταν, στους τελικούς της Α1 για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, αλλά το ραντεβού τους στο ελληνικό πρωτάθλημα ανανεώνεται για μετά το Final 4.

Εκτός και αν… σκοπεύουν να μας χαρίσουν ακόμη μία επιτυχία στην Ευρώπη και γιατί όχι να βρεθούν για πρώτη φορά στην ιστορία της Ευρωλίγκας μαζί στον τελικό!

Keywords
Τυχαία Θέματα