Πετράκης: «Να κατοχυρώσουμε την κατηγορία με Γλυφάδα»

Συγχαρητήρια στους παίκτες και τον κόσμο του ΑΟΧ για τη νίκη κόντρα στη Ζάκυνθο μοίρασε ο Γιάννης Πετράκης.

Ο τεχνικός των «μπλε» τόνισε ότι στο τελευταίο ματς με τον ΑΟ Γλυφάδας η ομάδα του πρέπει να κατοχυρώσει την παραμονή της στην κατηγορία:

«Σήμερα είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που ήταν τρίτη στον βαθμολογικό πίνακα, επίσης είχαμε να αντιμετωπίσουμε το άγχος και την πίεση, γιατί ξέραμε ότι το παιχνίδι αυτό ήταν μονόδρομος για μας.

Οι ποδοσφαιριστές μου ήταν απόλυτα συνειδητοποιημένοι για την κατάσταση και το πως πρέπει να την διαχειριστούν.

Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε με πολύ περισσότερο πάθος από ότι έπρεπε και κάποιες φορές δεν είχαμε συντονισμό στα μαρκαρίσματα, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα η Ζάκυνθος να μας δημιουργήσει μια ευκαιρία που θα μπορούσε να μας κάνει γκολ. Αλλά νομίζω ήταν και η μοναδική. Ήμασταν τυχεροί, καθώς στην πρώτη επίσκεψη στην περιοχή της Ζακύνθου πετύχαμε το γκολ.

Μετά το γκολ δεν απειληθήκαμε από την Ζάκυνθο ίσα- ίσα δημιουργήσαμε φάσεις που θα μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλα γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο, αφού διασφαλίσαμε το αποτέλεσμα δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις να σκοράρουμε κι άλλα τέρματα. Η εικόνα μας ήταν πολύ ισορροπημένη και ώριμοι παρά το μικρό της ηλικίας που έχουμε ως ομάδα.

Νομίζω στο πιο κρίσιμο παιχνίδι η ομάδα έδειξε ότι ίσως δικαιούταν περισσότερα πράγματα μέσα στην χρονιά από ότι πήρε. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες, γιατί έκαναν σήμερα μια μεγάλη προσπάθεια, όπως θέλω να ευχαριστήσω και τον κόσμο που ήταν ένας παραπάνω παίκτης και σήμερα για εμάς.

Βασικός μας στόχος είναι την Κυριακή με το αποτέλεσμα που θα πάρουμε να κατοχυρώσουμε την κατηγορία».

Keywords
Τυχαία Θέματα