Νίνης: «Θα έχω πάντα τον Παναθηναϊκό στην καρδιά μου»

Το παιχνίδι με την ΑΕΚ για την έκτη αγωνιστική των play offs ήταν το τελευταίο του Σωτήρη Νίνη με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, με τον Έλληνα άσο να μιλάει για όλη του τη... διαδρομή με το «τριφύλλι».

Ο Νίνης μίλησε για το συναισθηματικό δέσιμο που έχει με τον Παναθηναϊκό, ευχήθηκε στην ομάδα της καρδιάς του να βγει σύντομα από το οικονομικό και διοικητικό

αδιέξοδο, ενώ αναφέρθηκε και στην καινούρια του... περιπέτεια στο εξωτερικό.

«Μετά από εννέα χρόνια που ήμουν στον Παναθηναϊκό ήρθε το τέλος. Μεγάλωσα στην Παιανία και νιώθω την ομάδα οικογένειά μου. Ο Παναθηναϊκός θα είναι πάντα στην καρδιά μου. Ευχαριστώ για ό,τι πέρασα, καλές και κακές στιγμές, οι οποίες με έκαναν πιο δυνατό και καλύτερο», δήλωσε αρχικά.

«Ό,τι και να πως για τον κόσμο είναι λίγο. Με υποδέχθηκαν ζεστά και με αποχαιρέτησαν το ίδιο θερμά. Δεν ξέρεις πως τα φέρνει η ζωή. Το πρώτο μου μέλημα είναι να παω στην Εθνική και ύστερα βλέπουμε», συμπλήρωσε ο Νίνης.

Για το εξωτερικό: «Είναι δύσκολη η απόφαση για το εξωτερικό. Έπρεπε να πάρω σημαντικές αποφάσεις φέτος και θεώρησα πως ήταν καλύτερο να φύγω. Έχω πολλά περιθώρια για να βελτιωθώ. Έτσι είναι η ζωή. Θέλω να δοκιμάσω τις δυνατότητές μου. Ευελπιστώ πως όλα θα πάνε καλά».

Οι ευχές του για τον Παναθηναϊκό: «Θα ήθελα να ευχηθώ να φύγει η ομάδα από αυτό το αδιέξοδο γιατί δεν το αξίζει αυτό. Πρέπει να δυναμώσει και να παίζει στην Ευρώπη».

Keywords
Τυχαία Θέματα