Περπέρογλου: «Πάμε στην Πόλη για να δώσουμε την… μάχη μας»

20:07 3/5/2012 - Πηγή: OnSports

Ο Στράτος Περπέρογλου σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για όλους και για όλα.

Μάλιστα, αναφερόμενος στο Final 4 της Πόλης τόνισε πως: «Πιστεύω πως είναι το πιο δυνατό Final 4 των τελευταίων ετών. Εμείς έχουμε μια πολύ δύσκολη αποστολή απέναντι στην ΤΣΣΚΑ στον ημιτελικό, αλλά έχουμε εμπειρία από αυτές τις διοργανώσεις, όπως πιστεύω όλες οι ομάδες που θα βρεθούν στην Κωνσταντινούπολη. Θα δώσουμε την μάχη μας και ελπίζω στο τέλος να τα καταφέρουμε». Ο μεγάλος αντίπαλος στον ημιτελικό είναι η ΤΣΣΚΑ.

Η ομάδα που φέτος έχει κερδίσει τον Παναθηναϊκό δύο φορές. Αυτό μπορεί να παίξει ρόλο στην ψυχολογία του ημιτελικού; «Το Final 4 είναι μιας τελείως διαφορετική ιστορία. Είναι ένα παιχνίδι που όλα μπορούν να γίνουν» είπε ο «Πέρπε» και συνέχισε «Οι λεπτομέρειες παίζουν καθοριστικό ρόλο και σίγουρα η ΤΣΣΚΑ είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, πολύ πλήρεις φέτος και το φαβορί για μένα για την κατάκτηση αλλά εμείς από την πλευρά μας, θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να τους κερδίσουμε».

Το πλάνο της πρόκρισης

Το πλάνο για την κατάκτηση του 7ου είναι έτοιμο, όπως λέει ο ίδιο «Οι προπονητές έχουν στρώσει ένα πλάνο, έχουμε μπροστά μας μία εβδομάδα πάνω κάτω για να προετοιμαστούμε, σίγουρα θέλουμε να χτυπήσουμε τις αδυναμίες της ΤΣΣΚΑ, να κρύψουμε τις δικιές μας και πιστεύω όποια ομάδα καταφέρει και το κάνει αυτό, θα έχει και μεγαλύτερη τύχη». Βέβαια, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στα αρνητικά στοιχεία της ομάδας του. «Ίσως την φετινή χρονιά είχαμε αρκετά «νεκρά» διαστήματα κατά την διάρκεια των αγώνων, δηλαδή σε ορισμένα παιχνίδια παίρναμε διαφορές και τις χάναμε πολύ γρήγορα. Είναι κάτι που αυτό δεν συγχωρείται σε ένα Final 4, όταν μάλιστα έχεις να παίξεις και με την ΤΣΣΚΑ. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά του παιχνιδιού και να ακολουθούμε τις οδηγίες του προπονητή».

Οι… Ρώσοι

Το μεγάλο αστέρι της ΤΣΣΚΑ, ο Αντρέι Κιριλένκο, σίγουρα θα μπει στο… στόχαστρο των παικτών και των προπονητών του Παναθηναϊκού. Ο Στράτος Περπέρογλου όμως δεν απομονώνει τους παίκτες. «Πιστεύω πως δεν μπορείς να μιλήσεις για κάποιος παίκτες. Στην ΤΣΣΚΑ και οι 12 παίκτες που είναι στο rotation είναι πολύ σημαντικοί στην ομάδα. Είναι ομαδική η δουλειά που πρέπει να γίνει, πρέπει να βοηθάμε ο ένας τον άλλον στον παιχνίδι και να μπορέσουμε να κλείσουμε όσο το δυνατών περισσότερο, όλα τα ατού της ΤΣΣΚΑ». Τις προηγούμενες ημέρες έγινε πολύς λόγος για τον τραυματισμό του Νέναντ Κρστιτς. Στον Παναθηναϊκό, όμως, δεν «έπεσαν» στην παγίδα… «Εμείς είμαστε προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουμε πλήρεις όλες τις ομάδες που θα παίξουμε. Από και πέρα πιστεύω πως είναι και καλύτερο, όταν παίζεις σε ένα Final 4 θέλεις να αντιμετωπίσεις τους καλύτερους και εμείς θέλουμε να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας με πλήρης, όχι μόνο την ΤΣΣΚΑ αλλά όλες τις ομάδες».

«Με τον Ολυμπιακό στον τελικό»

Ένα από τα μεγάλα «όπλα» του Παναθηναϊκού και φέτος είναι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός του «τριφυλλιού» έχει τον τρόπο του… «Ο κόουτς μπ

Keywords
Τυχαία Θέματα