Εν αναμονή των εξελίξεων

20:07 3/5/2012 - Πηγή: AEK365

Στην ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ δεν υπάρχει κάποια κινητικότητα σχετικά με τα θέματα που απασχολούν την διοίκηση. Η Ένωση περιμένει να μάθει μέσα στο επόμενο διάστημα νέα από τους ιθύνοντες του γηπέδου της Νέας Φιλαδέλφειας που βρίσκεται πάνω στην Εθνική Οδό, αφού στόχος είναι η παραμονή των «κιτρινόμαυρων» εκεί. Μέχρι στιγμής το συγκεκριμένο

θέμα παραμένει στάσιμο, αλλά το σημαντικό είναι πως έχει γίνει η πρώτη κρούση από τους δύο εφόρους του τμήματος, Κώστα Κωλέττη και Νίκο Τσάπο. Εναλλακτική λύση μέχρι στιγμής δεν υπάρχει, αφού η αισιοδοξία είναι εμφανής για την επέκταση της συνεργασίας και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Από εκεί και πέρα μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες αναμένεται να δρομολογηθούν και οι εξελίξεις σχετικά με το νέο ραντεβού μεταξύ διοίκησης και Γιάννη Χαλβατζάρα. Ο Ενωσίτης τεχνικός έχει πάρει διορία κάποιων ημερών για να παρουσιάσει το πλάνο του στους «κιτρινόμαυρους» και από εκεί και πέρα θα πάρει σειρά η απάντησή του για το θέμα της παραμονής του ή όχι. Να θυμίσουμε πως σχετικά με το ρόστερ η μόνη περίπτωση που έχει ξεκαθαρίσει είναι η αποχώρηση του Μιχάλη Αλεξανδρόπουλου, ο οποίος έχει ανακοινώσει την αποχώρησή του από την ενεργό δράση.

Keywords
Τυχαία Θέματα