«Περισσεύει το ήθος και η ανθρωπιά του Τάσου Κάκου»

Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχος ΑΟ Κέρκυρας εξέδωσε ανακοίνωσε στήριξης στον Τάσο Κάκο με αφορμή σχόλια που γράφτηκαν στον τοπικό Τύπο, αναφορικά με τον διεθνή Έλληνα διαιτητή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Με αφορμή τα τελευταία δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου, για το συμπατριώτη και συμπαίκτη μας, απόλυτα καταξιωμένο πανελλαδικά και πανευρωπαϊκά, Τάσο Κάκο Διαιτητή Super League και Διεθνή Διαιτητή FIFA, οφείλουμε να τονίσουμε τα ακόλουθα:

Μετά

λύπης μας, διαπιστώσαμε ακόμα μια φορά την παθογένεια της Ελληνικής Κοινωνίας καθώς και την έλλειψη σεβασμού σε άτομα, που όχι μόνον τιμούν τη χώρα τους με την πορεία, τη δράση και την προσωπικότητα τους, αλλά αποτελούν και παράδειγμα, ειδικά της νέας γενιάς, όπως ο Τάσος.

Οι συντάκτες των δημοσιευμάτων, που διατείνονται περί αξιοπρέπειας, ανθρωπιάς και ήθους, οφείλουν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, πριν προχωρήσουν σε οιουδήποτε τέτοιου τύπου δηλώσεις.

Η απόλυτη τυπικότητα δεν παραβιάζει σε καμία περίπτωση, το ήθος και την καταξίωση του στην υψηλότερη βαθμίδα του φορέα που υπηρετεί. Αυτό δε μάλιστα θα πρέπει να μας κάνει υπερήφανους όλους τους Κερκυραίους και πολύ περισσότερο τους ποδοσφαιρόφιλους. Μην ξεχνάμε ότι αυτός ο "επαγγελματισμός" του ήταν από τα βασικότερα χαρακτηριστικά του Τάσου αλλάζοντας ριζικά τη νοοτροπία της Κερκυραικής Διαιτησίας.

Η σεμνότητα και το ήθος του Τάσου, πλέον των πολλαπλών επιτυχημένων δειγμάτων γραφής που επανειλημμένα έχει δείξει με την επίπονη και κοπιαστική του πορεία, είναι αδιαμφισβήτητη και δεν χρήζει περαιτέρω διαφημίσεων ή άλλου είδους προβολών.

Ο Τάσος είναι μέλος του νεοσύστατου Συλλόγου μας και ενεργός αρωγός όλων των προσπαθειών που κάνουμε, ως "Σύλλογος Παλαιμάχων Α.Ο Κέρκυρας".

Καίτοι ο ίδιος, διακρίνεται από μια σεμνότητα, που ξεπερνά τα συνηθισμένα, είναι μονόδρομος για εμάς η παρούσα επιστολή, προκειμένου να υπάρξει αποσαφήνιση των ποιοτικών χαρακτηριστικών της προσωπικότητας του Τάσου.

Σε όλες τις μέχρι τώρα δράσεις του Συλλόγου μας, υπήρξε πρωτεργάτης για τη ευδοκίμηση των στόχων μας. Ενδεικτικά:

Στο 1ο Τουρνουά «Παλαιμάχων ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του Κέντρου Ειδικής Αγωγής «ΜΕΛΙΣΣΑ», παραβλέποντας πραγματικά τους κινδύνους που εγκυμονούσε η συμμετοχή του, για τυχόν τραυματισμούς, συμμετείχε ενεργά ως παίκτης και προσέδωσε, αναμφίβολα περισσότερο κύρος, προς τιμήν του σκοπού του Τουρνουά και προς μεγάλη ευχαρίστηση του Φίλαθλου κόσμου.

Με τις δικές του ενέργειες εξασφάλισε τη συμμετοχή του ΠΣΑΠ (ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ), σε φιλικό αγώνα, (με την υποστήριξη και αρωγή της «Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Κέρκυρας», της «Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Ιονίων Νήσων» και της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών – Τοπικής Διοίκησης Κέρκυρας) μεταξύ «Παλαιμάχων Α.Ο Κέρκυρας» και «Παλαιμάχων Εθνικής Ελλάδος», που θα διεξαχθεί τον Μάρτιο του 2012, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση παιδιών με σοβαρά προβλήματα υγείας.

Φυσικά οι ενέργειες

Keywords
Τυχαία Θέματα