Ο Κωστένογλου δίνει ευκαιρίες και σε άλλους «μικρούς»

21:41 23/12/2011 - Πηγή: AEK365


Η ανάγκη λόγω των πολλών απουσιών και των συνεχόμενων αγώνων, έφερε τον Νίκο Κωστένογλου στο σημείο να δίνει ευκαιρίες και σε νεαρά παιδιά της ομάδας ακόμα και σε δύσκολα παιχνίδια. Είδαμε τον Κλωναρίδη, τον Εγγλέζου, τον Μπουγαΐδη, τον Τσίτα, τον Χέλγκασον, τον Τσουκαλά, ενώ στον δρόμο είναι και ο Φούντας. Παιδιά είτε από τα «σπλάχνα» της ΑΕΚ, είτε από «επενδύσεις» που έγιναν το περασμένο καλοκαίρι. Και μπορεί ο Μανόλο Χιμένεθ να

μην… πρόλαβε να κάνει πολλά, αλλά ο Κωστένογλου στον μέγιστο δυνατό βαθμό μας έδειξε ότι υπάρχει αξιοποιήσιμο υλικό πίσω από τους βασικούς της ΑΕΚ.

Στην σημερινή συνάντηση Αδαμίδη – Κωστένογλου στα Σπάτα, αποφασίστηκε να γίνει ακόμη μεγαλύτερη αξιοποίηση του υλικού των Ακαδημιών της ΑΕΚ και άμεσα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το προσεχές διάστημα θα ανέβουν ακόμη 2-3 παίκτες από την Under 20 και σύντομα θα γίνουν και κάποια επαγγελματικά συμβόλαια σε όσους δείξουν ότι μπορούν να σταθούν και ότι έχουν ταλέντο να ξεχωρίσουν.

Η ΑΕΚ λόγω αναγκών και συνθηκών «επενδύει» στα «παιδιά» της για το «αύριο» και ο Κωστένογλου έχει την ευθύνη να βγάλει τους επόμενους «βασικούς» της ομάδας. Και μέσα από αυτήν την διαδικασία η ΑΕΚ θα βγει «κερδισμένη» τελικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα