Πατίναρε ο Toews για τους Μπλάκχοκς

03:19 9/3/2012 - Πηγή: OnSports

Ο αρχηγός των Σικάγο Μπλάκχοκς, Jonathan Toews, πάτησε πάγο για πρώτη φορά σε τρεις εβδομάδες και φαίνεται πως θα επιστρέψει άμεσα στη δράση.

Συγκεκριμένα, ο 23χρονος Καναδός συμμετείχε στην πρωινή προπόνηση των «μαυραετών», η οποία έγινε σε κλειστό δίπλα στο «United Center». Η συγκεκριμένη παρουσία αποτέλεσε την πρώτη του επαφή με ρινκ από τις 19 Φεβρουαρίου, αφού από τότε απέχει λόγω ακαθόριστου τραυματισμού.

Πάντως θα απουσιάσει από τον αγώνα εναντίον των Νιου Γιορκ Ρέιντζερς την

Παρασκευή (09/03). Εντούτοις μάλλον θα είναι έτοιμος εντός των επόμενων ημερών.

Νοκ άουτ ο Duchene

Για τρεις με τέσσερις εβδομάδες θα μείνει εκτός ο Matt Duchene των Κολοράντο Άβαλανς. Ο κεντρικός επιθετικός χτύπησε τον αστράγαλό του και θα απουσιάσει από αρκετά κρίσιμα παιχνίδια, στα οποία οι «αβς» θα διεκδικήσουν την πρόκριση στα play off.

Έξω ο MacKenzie

Τις υπηρεσίες του Derek MacKenzie θα στερηθούν τις επόμενες μέρες οι Κολόμπους Μπλου Τζάκετς, καθώς ο κεντρικός επιθετικός υπέστη διάσειση στο ματς με τους Φίνιξ Κογιότες. Για το παιχνίδι με τους Λος Άντζελες Κινγκς, ο Maksim Mayorov θα καλύψει το κενό του, αφού προωθήθηκε από την δεύτερη ομάδα.

Ακόμα, ο αμυντικός Fedro Tyiutin, έσπασε το χέρι του. Μοιραία θα απουσιάσει από τα υπόλοιπα φετινά ματς των ουραγών του NHL.

Keywords
Τυχαία Θέματα